COTA 4.50 PENTRU UN MECI DE PLAY-OFF STEAUA – MANCHESTER!

  Top Tabu
  4 years ago
  0
  853

Steaua își va afla, vineri, adversara din play-off-ul Ligii Campionilor, iar Stanleybet le propune jucătorilor români parierea pe echipa pe care steliștii o vor întâlni pentru accederea în grupele ligii.

Parierea pe echipe precum City sau Ajax pot aduce câștiguri de 450 lei la fiecare 100 lei mizați.

Manchester City, FC Porto, Villareal, Ajax sau Borussia Monchengladbach au primit, fiecare, cota 4.50 pentru a fi extrase să joace contra Stelei! Roș-albaștrii, care în aceste preliminarii evoluează pe ruta non-campioanelor, au fost repartizați în urna echipelor cu a doua șansă.
Pariul special, oferit de Stanleybet, va fi valabil până vineri, ora 13:00, atunci când va începe evenimentul de la Nyon, unde vor fi stabilite meciurile din play-off-urile Ligii Campionilor și al Ligii Europa.
Steaua și-a asigurat prezența în cupele europene, urmând ca în cazul în care nu va trece de play-off-ul Ligii Campionilor, să evolueze în Liga Europa. Oricare va fi adversara extrasă, aceasta va fi favorită în duelul cu Steaua, iar cotele pentru o nouă surpriză a echipei lui Stanciu vor fi cu siguranță unele foarte mari.
Stanleybet, care oferă atât pariuri offline, în cele peste 360 locații din țară, cât și online, pe site-ul www.stanleybet.ro, are deseori în ofertă și pariuri speciale (spre exemplu, cele pentru Rio 2016), în spiritul tradiției sale britanice.

About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *