Cum evităm epidemia de gripă fără să ratăm reducerile?

  master
  04/02/2019
  Comentariile sunt închise pentru Cum evităm epidemia de gripă fără să ratăm reducerile?

În ultimul timp, pare să devină tot mai periculos să ieși din casă. De la epidemia de gripă care nu se mai potolește, la problemele cu transportul în comun din numeroase orașe mari și până la vremea care ne ia pe nepregătite prin capriciile sale – toate parcă ne spun să fim mai atenți. La acestea se adaugă știrile contradictorii din ultimul timp legate de calitatea apei potabile de la robinetele din Capitală, unde locuiesc milioane de români.

Iarna este un anotimp nu foarte prietenos cu cei care locuiesc în orașele mari și fără multă natură în jur. Majoritatea românilor, însă, își fac cumpărăturile în hipermarketurile și magazinele apropiate de casă – iar acestea sunt înțesate de vizitatori, unii dintre ei poate purtători de virus. Având în vedere situația actuală, dacă ținem la sănătatea noastră și a familiei noastre, ar fi bine să evităm pe cât posibil marile aglomerații.

Ușor de spus, greu de făcut. Știm cu toții că acest lucru se poate dovedi destul de costisitor. Este foarte greu pentru mulți dintre noi să evităm transportul în public, străzile și vremea scot bicicleta din ecuație, iar promoțiile și reducerile din magazine de obicei implică numeroase persoane în jurul nostru. O soluție eficientă este să mergem la cumpărături cu atitudinea „punct ochit, punct lovit”. Economisirea banilor poate fi un proces nedureros datorită faptului că există cataloagele online de produse. Acestea pot fi consultate pe siteuri precum Catalomat, care ne permit să cumpărăm mai ieftin cu un efort minim.

Tot ce trebuie să facem este ca înainte să ne riscăm sănătatea și să ieșim din casă să ne amintim că există posibilitatea simplă să vedem toate reducerile într-un singur loc. Cataloagele și broșurile online sunt confortabile prin faptul că nu ocupă atât de mult spațiu și sunt mai ușor de răsfoit astăzi când conexiunea la internet este ieftină și disponibilă.

Să presupunem că în apropierea casei noastre se află două hipermarketuri, care ambele au de obicei cam același număr de promoții și reduceri. Tot ce trebuie să facem este să accesăm întâi catalogul Kaufland, de exemplu, după care să intrăm și pe pagina dedicată catalogului Penny Market, pentru comparație. În funcție de ceea ce este nevoie în casă, este mult mai simplu să alegem la care dintre cele două magazine să mergem, fără să ne expunem de două ori inutil riscului.

Aceasta este o metodă simplă de a ne proteja, o altă recomandare fiind să ieșim la cumpărături mai rar, cu alte cuvinte, să încercăm să ne cumpărăm alimentele în avans pentru măcar câteva zile.

Evident, panica nu-și are rostul și medicii nu recomandă să stăm închiși în casă. Ieșirea la aer curat și lumina zilei ne ajută sistemul imunitar, așa că acestea nu trebuie să fie scoase din rutina noastră zilnică. Însă pentru cel puțin o perioadă, până trece perioada în care viroza face ravagii prin țară, ieșirile la magazin ar trebui făcute cu cap, cu ajutorul cataloagelor online, pentru a nu pierde promoțiile și reducerile.

Site: https://www.catalomat.ro/


About