„Chef” la aparate, după ce a câștigat 70.000 euro în prima săptămână a anului

  master
  13/01/2016
  Comentariile sunt închise pentru „Chef” la aparate, după ce a câștigat 70.000 euro în prima săptămână a anului

IMG_0012București, 13 ianuarie 2015

Un bucureștean a câștigat 70.000 de euro la aparate, într-o agenție din sectorul 5. Primul premiu Megajackpot din 2016 a ajuns la bucătarul unui restaurant de lux din Capitală.

„Este o sumă mare și aș vrea ca mai departe să o investesc. Poate că așa a trebuit să fie, așa am simțit eu în ziua aia, să vin direct aici. Era după sărbători, nu prea apucasem să joc anul acesta. Am zis că merg la sală să iau un jackpot și uite că s-a întâmplat”, a spus Vasile-Adrian Bourel, care, în ziua de 6 ianuarie, a câștigat cel de-al 54-lea Megajackpot.

Adrian, în vârstă de 36 de ani, este bucătar la un restaurant de lux din Capitală și spune că joacă mai mult de plăcere. Însă cu banii câștigați vrea să deschidă o mică afacere pentru soția sa. „Eu mă descurc. Sunt bucătar la un nivel destul de ridicat, sunt mulțumit. Cu banii câștigați vreau să-i fac un salon soției mele, pentru că a fost mereu coafeză. Am încercat la un moment dat să deschidem ceva într-o chirie, dar ne-a fost greu.”

„Eu joc destul de des, de regulă la Stanleybet. Vin aici pentru câștigurile mari. Mesajul meu pentru ceilalți jucători este să continuie să-și încerce norocul.”

Premiul Megajackpot, în valoare de 314.980,77 lei (peste 70.000 euro), a fost câștigat la agenția din Calea Rahovei, nr. 305, tot acolo unde câștigătorul a intrat în posesia valizei cu bani. La premiere, pe 11 ianuarie, au participat ambasadorul Megajackpot în România, Ion “Iron” Oncescu şi Florian Niculae, directorul Westgate Romania.

Despre Megajackpot

Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în reţea, iar valorile premiilor se cumulează la toate aparatele, generând astfel câştiguri uriaşe. Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Megajackpot reprezintă cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, fiind disponibil doar în agenţiile Stanleybet. De când a fost lansat, Megajackpot a depăşit valoarea totală a premiilor de 4 milioane euro.

Despre Stanleybet

Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 360 de agenții, din aproape 100 de localități, cât și online pe www.stanleybet.ro.

Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești. Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 8 state europene: Anglia, Italia, România, Germania, Belgia, Cipru, Croația și Danemarca.

Pentru informații suplimentare:

Cătălin Moise – Marketing Manager Stanleybet

Tel: +40749164669

Email: catalin.moise@stanleybet.ro

Website: www.stanleybet.ro / www.stanleysports.ro


About