Două spectacole de neratat la Craiova

  Top Tabu
  27/10/2017
  Comentariile sunt închise pentru Două spectacole de neratat la Craiova

Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” din Chișinău prezintă spectacolul de operă „Dama de pică” și celebrul balet  „Spărgătorul de nuci”, la invitația Operei Române Craiova.

Iubitori ai operei și ai baletului sunt așteptați la Craiova în zilele de 29 și 30 octombrie, când renumita companie din Chișinău, invitat de marcă al ediției a XV-a a Festivalului Internațional „Elena Teodorini”, va prezenta pe scena Cercului Militar Craiova două capodopere compuse de P. I. Ceaikovski: opera „Dama de pică” (duminică, 29 octombrie) și celebrul balet „Spărgătorul de nuci” (luni, 30 octombrie).

Dacă „Spărgătorul de nuci” este un succes de casă oriunde în lume, „Dama de pică”, extraordinara compoziție a lui Ceaikovski , o operă cunoscută și iubită în toată lumea, este foarte rar pusă în scenă în România, acesta fiind un prilej special pentru melomani din întreaga țară de a o savura.

Regal muzical

Festivalul Internaţional „Elena Teodorini”, ajuns la cea de-a XV-a ediție, este un eveniment cultural de notorietate europeană organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova, al Consiliului Local Craiova și al Ministerului Culturii și Identității Naționale. Ediția de anvergură din acest an, care se desfășoară în perioada 1 octombrie – 12 noiembrie, cuprinde 16 evenimente, prilejuri pentru iubitorii muzicii de a asculta nume de referință ale artei lirice și titluri de operă în primă audiție.

Mai multe informații la www.operacraiova.ro sau www.facebook.com/operacraiova

Rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0351.442.471, la adresa de e-mail agentiadebilete@operacraiova.ro sau pe pagina www.operacraiova.ro.

 

 


About