Skaramacay Art Factory, în România

  Top Tabu
  06/11/2017
  Comentariile sunt închise pentru Skaramacay Art Factory, în România

 Celebra companie de dans italiană susține în această săptămână, la Craiova, spectacolul „Haeretica”, în cadrul Festivalului Internațional „Elena Teodorini”

Iubitorii dansului contemporan au ocazia să savureze o producție a Skaramacay Art Factory, vineri, 10 noiembrie 2017, în sala Cercului Militar Craiova, ansamblul venind pentru prima dată în România la invitația Operei Române Craiova.

Oaspeți speciali în cadrul Festivalului Internațional „Elena Teodorini”, Skaramacay Art Factory vor aduce în fața publicului o reprezentație care se anunță incendiară. Bucurându-se de regia și coregrafia Erminiei Sticchi, mișcările dansatorilor de la Skaramacay Dance Company sunt atent corelate pe un colaj muzical spectaculos care reunește lucrări de Wagner, Puccini, Pergolesi, dar și cunoscute melodii din repertoriul Dead Can Dance sau Peter Gabriel,  într-o prezentare coregrafică creată pentru a aduce în atenția spectatorilor întrebări importante legate de credință, religie și continua căutare a fiecărui om în năzuința de a-și salva propriul suflet.

Festivalul Internaţional „Elena Teodorini”, ajuns la cea de-a XV-a ediție, este un eveniment cultural de notorietate europeană organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova, al Consiliului Local Craiova, un proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale. Ediția de anvergură din acest an cuprinde 16 evenimente, prilejuri pentru iubitorii muzicii de a asculta nume și titluri de referință ale artei lirice.

Mai multe informații la www.operacraiova.ro sau www.facebook.com/operacraiova

Rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0351.442.471, la adresa de e-mail agentiadebilete@operacraiova.ro sau pe pagina www.operacraiova.ro.

 


About