Fosta sotie a lui Dan Condrea, scandal la scoala

  Claudia Bălan
  4 years ago
  0
  1,304

Fosta soţie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a declarat, după ce a dat declaraţii poliţiştilor timp de câteva ore la şcoala la care învaţă fiica ei, că nu a fost lăsate de angajaţii instituţiei să participe la serbarea de sfârşit de an, solicitând astfel ajutorul autorităţilor.

dan-condrea-690x460

“Doamna judecător a declarat : “Întrucât sunteţi părinte unic, duceţi-vă să vă luaţi copilul!”. Am venit să îmi iau copilul. Am venit mai devreme că era serbare. Toţi copii erau cu părinţii, eu am fost bruscată şi fetiţa mea a fost reţinută singură, cu toate că toţi copiii erau cu părinţii. A fost împiedicată să fie cu mama la serbare. Eu i-am chemat pe domnii poliţişti să constate faptele. Fetiţa a spus că nu vrea să discute cu nimeni decât în prezenţa lui mami. Cu doamna inspector şi cu doamna psiholog a discutat stând la mine în braţe”, a declarat Laura Georgescu.

freyt

Un echipaj de poliţie şi un psiholog au mers, miercuri, la şcoala 175 din Capitală, după ce au fost chemaţi de Laura Georgescu, acesta susţinând că este împiedicată să îşi ia copilul de la unitatea de învăţământ.nunta_condrea_56651700

După câteva ore de discuţii cu poliţiştii şi conducerea şcolii, fosta soţie a lui Dan Condrea a plecat împreuna cu minorul. Patronul Hexi Pharma avea custodia copilului pe care îl are cu Laura Georgescu.

Dan Condrea a murit în urma unui accident rutier, la puţin timp după ce au fost făcute publice date referitoare la dezinfectaţii diluaţi puşi la vânzare de societatea sa. Accidentul a avut loc la data de 22 mai, în Corbeanca, judeţul Ilfov.

laura_1-465x390


Procurorul General al României, Augustin Lazăr, a declarat, prezent fiind la sediul CSM pentru o nouă şedinţă a plenului, că în cazul accidentului rutier în urma căruia a murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, este exclusă varianta omorului, anchetatorii mergând pe varianta unei sinucideri.

“Colegii noştri îi audiază pe toţi martorii pentru a identifica circumstanţele în care s-a produs accidentul. De asemenea, este în curs o expertiză tehnică, criminalistică, ce urmează să clarifice modul în care s-a produs accidentul, circumstanţele şi aşa mai departe. Nu e vorba de niciun omor, există o suspiciune că, într-adevăr, ar fi o sinucidere, însă urmează a se clarifica după administrarea probaţiunii. După circumstanţele în care s-au întâmplat lucrurile, modul în care a circulat persoana respectivă pe şosea, de mai multe ori, în zona aceea”, a declarat Procurorul General al României la sediul CSM.


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *