Mai multi copii au lesinat in curtea scolii

  Claudia Bălan
  31/05/2016
  Comentariile sunt închise pentru Mai multi copii au lesinat in curtea scolii

lesinatAu lesinat la scoala: Mai mulți copii au lesinat în curtea școlii 99 din București. Unui elev i se acordă asistență medicală în ambulanță, ceilalți patru primind ajutor în cabinetul medical al școlii, anunta Digi 24.

UPDATE 15.00:

Patru copii au fost transportați la Spitalul „Marie Curie”. De asemenea, unui profesor din școală i s-a făcut rău și a fost dus la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Inspectoratul Școlar al Municipiului București spune că de vină ar fi căldura. Afară sunt 30 de grade Celsius și profesorul de la clasă ar fi ținut geamul închis, în aceste condiții mai multor copii li s-a făcut rău, dar și profesorului de 70 de ani.

Deși ar fi vorba despre căldură, la școală a fost trimis și un echipaj specializat care să detecteze eventuale substanțe toxice.


 Cei cinci copii de la Școala Gimnazială nr. 99 au acuzat probleme respiratorii în această după amiază. Deocamdată nu este clar dacă se aflau în timpul orelor sau în pauză.

Copiii au vârste cuprinse între 12 și 13 ani.

Cinci ambulanțe au fost trimise la fața locului. Unul dintre elevi primește asistență medicală în ambulanță, ceilalți patru în cabinetul medical al școlii.

Din primele informatii obtinute de TOP TABU, se pare ca elevilor li s-a facut rau dupa ora de chimie. Ei ar fi folosit in cadrul acestui curs o substanta care pare sa le fi cauzat celor 6 copii dar si unui profesor grave probleme respiratorii. Imediat, au fost chemate mai multe echipaje SMURD pentru a interveni la fata locului.

Vom reveni cu amanunte!


About