Pompier mort in timp ce incerca sa stinga un incendiu

  Raluca Pascu
  06/06/2016
  Comentariile sunt închise pentru Pompier mort in timp ce incerca sa stinga un incendiu

ewyu

Pompier mort in timp ce incerca sa stinga un incendiu: Un pompier care incerca sa stinga un incendiu izbucnit luni dimineata la o fabrica din Jilava a decedat in timpul misiunii. Focul s-a extins intr-o fabrica de incaltaminte de la periferia Capitalei, iar un nor toxic risca sa ajunga asupra Bucurestiului.

Deocamdată, incendiul inca nu a fost lichidat. Fumul foarte gros începe să se extindă, asta și pentru că flăcările au cuprins și solvenții folosiți la fabricarea pantofilor.

Moartea pompierului a fost confirmata de secretarul de stat in MAI Raed Arafat.

Flăcările au izbucnit în jurul orei 7:30 și au cuprins o suprafață de circa 2.000 de metri pătrați.

Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt ISU București, a declarat într-o intervenție telefonică la Digi24 că incendiul se manifestă la o hală care are destinație de producţie şi depozitare încălţământe, se manifestă la partea superioară”.retyui

„Este o ardere generalizată cu punct vizibil de la foarte mare distanţă. A fost realizat un dispozitiv perimetral de stingere. Sunt 13 autospeciale de stingere şi 4 autoscări. Nu sunt vecinătăţi la care să se propage ingendiul. Probabil că dispozitivul de autospeciale va fi suplimentat. Este o cantitate mare de materiale combustibile înăuntru”, a mai purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti.

În timpul intervenţiei, pompierul care a decedat a căzut între hala fabricii şi câteva containere, iar colegii lui au incercat sa il extraga, insa fara succes. Cauza incidentului, potrivit MEDIAFAX, este prăbuşirea unui perete, care l-a surprins pe pompier în exteriorul halei.

Pana la aceasta ora, in afara de pompierul decedat in timpul misiunii, nu sunt alte victime.


About