Sobe pe gaz eficiente pentru ierni friguroase

  Top Tabu
  10 months ago
  0
  200

Se apropie sezonul racoros si te gandesti sa cauti o soba de calitate? Atunci, trebuie sa intri pe site-ul nostru si sa alegi produsul potrivit. 

Prima caracteristica de care trebuie sa tii cont este puterea.

Unele sobe pe gaz prezinta 3 trepte de putere, altele numai una. Importanta este puterea maxima la care poate ajunge soba.

Exista metode prin care poti calcula puterea necesara pentru incalzirea propriului camin. Una dintre formulele care circula deseori pe internet presupune un necesar de caldura de 50 W/m3.

Presupunem ca aria camerei are o valoare de 12 mp, adica de exemplu, lungimea este de 4 m si latimea de 3 m, iar inaltimea este 2,5 m.

Necesarul de caldura pentru camera se calculeaza astfel: 12×2,5×50=1500 W. 

O soba cu putere mare de degajare este Soba pe gaz GPL Hausberg.

Prezinta butelie de gaz confectionata din tabla emailata.

Este prevazuta cu 3 trepte de putere termica: 1550 W, 2900 W sau 4200 W. Prezinta o lungime de 49 cm, o inaltime de 77 cm si o adancime de 35 cm.

Soba este sigura de utilizat, prezinta functia de aprindere piezo-electrica si se opreste automat.

Consumul are o valoare de 0,305 kg/h, iar presiunea de lucru este de 28 mbar.

Datorita rolelor, soba de 9,5 kg este usor de transportat. Produsul se gaseste pe site cu un discount de 30%, la numai 389 de lei.

O alta soba eficienta este Soba gaz GPL si electrica Hausberg.

Acest produs este mai util datorita celor doua tipuri de combustibil care pot fi folosite. Soba este confectionata din metal, grosimea tablei fiind de 0,5 mm. Din punct de vedere tehnic, trebuie sa stii ca aprinderea este electrica, iar puterea termica este reglata din cele 3 trepte care variaza intre 1300 W si 4200 W. De mentionat este faptul ca se monteaza pe podea. In pachet este inclus si un cablu de alimentare.

Pretul este un pic mai ridicat, dar calitatea este garantata. Vei gasi produsul in magazinul online, cu o reducere de 30%, la 419 lei. 

O optiune ideala este si Soba electrica si Butelie Gaz Zilan.

Confectionata din metal, soba prezinta 3 placi ceramice si 3 tuburi de quart care asigura incalzirea. Prezinta butelie de gaz si rezistente de halogen cu tabla emailata. In plus, soba este prevazuta cu un sistem care asigura oprirea automata. Consumul de gaz este de 0,305 kg/h, iar puterea poate avea valorile 1600 W, 2900 W sau 4200 W. In ceea ce priveste asezarea sobei in camera, este necesar sa dispui de priza de 220 V. Dimensiunile produsului sunt 35x49x77 cm, fiind usor de pozitionat. 

Daca iti doresti o varianta de incalzire si mai eficienta, opteaza pentru Soba pe lemne ZLN 7093. Produsul prezinta o putere mare, de 5000 W. Contrar asteptarilor, dimensiunile sunt mici: 33 de cm in lungime, 40 de cm in latime si 80 de cm in inaltime. Vei gasi soba pe site la 599 lei, cu un discount de 25 %.

Intra acum in magazinul online si profita de reducerile existente atat la sobele electrice, cat si la cele pe gaz sau lemne. 


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *