Trei coloși din Glory se bat la Bamboo în Gala ”SAS GYM”

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  185

Fanii sporturilor de contact sunt răsfățați în această perioadă, iar joi, 13 iunie, de la ora 21:00, aceștia vor avea parte de un nou show de senzație.

În Club Bamboo din București se va desfășura a doua ediție a Galei ”SAS GYM”, eveniment care va reuni în premieră în țara noastră 3 luptători de top din circuitul Glory. Astfel, Dylan Salvador, Christian Baya și Khayal Dzaniev se vor alătura “fenomenului” din România, Sorin Caliniuc, câștigătorul primei ediții a Galei ”SAS GYM”, și vor oferi publicului un spectacol total. Pe tabloul competiției se vor mai regăsi 3 dintre cei mai renumiți sportivi români: Alexandru Irimia, Amasio Paraschiv și Nino Pattvean, care îi vor înfrunta pe Mohammad Ghaedi, Edye Ruiz și Nikola Todorovic.

În plus, merită amintit faptul că această gală sponsorizată de City Insurance, Superbet, Bigotti și Tantastic și transmisă în direct de Pro X va oferi cele mai mari premii din istoria galelor de contact din România. Bilete la această super-Gală se pot cumpăra de la sălile SAS GYM din București situate în Piața Alba Iulia și Drumul Taberei.


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *