Tu stii ce este baza pentru tigara electronica? Iata ce trebuie sa stie un vaper adevarat!

  Top Tabu
  06/04/2022
  Comentariile sunt închise pentru Tu stii ce este baza pentru tigara electronica? Iata ce trebuie sa stie un vaper adevarat!

Vapingul a devenit din ce in ce mai popular in ultimii ani, fiind o varianta aleasa de catre foarte multe persoane care isi doresc sa renunte la tigarile clasice. Principalul motiv consta in faptul ca dispozitivele electronice te ajuta sa diminuezi nevoia de nicotina si participa activ la reducerea substantelor toxice inhalate. De asemenea, ele implica un cost mult mai mic. De cele mai multe ori, vaperii le pot confectiona si asambla dupa bunul plac, pentru ca tigara electronica are diferite componente, printre care si lichidul de baza. Toate acestea pot fi personalizate de catre utilizatori, pentru ca experienta lor sa fie cea dorita. 

Descopera cum este influentat vapingul de baza pentru tigara electronica

  1. Care sunt componentele unei tigari electronice?

Aceste dispozitive nu sunt tigari in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca ele nu contin tutun. In schimb, se bazeaza pe baterii care folosesc lichid ce activeaza un circuit electronic. Lichidul este la randul lui incalzit, iar astfel apar vaporii mult indragiti de utilizatorii pasionati. Exista patru componente ale tigarii electronice:

  • dispozitivul de incalzire – are la baza un acumulator care indeplineste functia de reincarcare;
  • cartusul – aici este depozitat lichidul de baza;
  • lichidul – este singurul consumabil din aceasta ecuatie, iar el poate avea sau nu nicotina, in functie de preferintele utilizatorului. De asemenea, vaperii il folosesc cel mai des pentru varietatea sa de arome;
  • atomizorul – este responsabil pentru vaporizarea lichidului din cartus;

Astfel, odata puse impreuna, procesul de vapare poate incepe. Atunci cand butonul tigarii electronice este actionat, dispozitivul de incalzire incepe sa functioneze si creste temperatura lichidului care se afla in cartus. Cand temperatura optima este atinsa, atomizorul lucreaza la vaporizarea lichidului. Acum dispozitivul produce aburi. 

  1. Ce este baza tigarii electronice?

Baza este un lichid folosit in alimentarea tigarii electronice. Ea este una dintre cele mai importante componente, pentru ca influenteaza experienta vaperilor, datorita faptului ca poate schimba gustul si modifica nivelul de nicotina din lichid. De asemenea, baza pentru tigara electronica are avantajul ca nu contine aceleasi toxine care o tigara clasica. In plus, vaperii au la dispozitie o multime de variante de arome si concentratii, iar alegerea trebuie facuta in functie de preferintele fiecaruia. 

  1. Din ce este compusa baza pentru tigara electronica?

Lichidul pentru tigara electronica este compus din glicerina vegetala si propilen glicolic. Glicerina vegetala are la baza uleiuri vegetale, ceea ce o face o subtanta uleioasa, insa care poate fi inhalata in siguranta. Lichidul nu are miros, este non-toxic si incolor. De asemenea, produsele cu un nivel mare de glicerina vegetala se potrivesc mai mult modelelor noi de tigari elecronice. In ceea ce priveste substanta de propilen glicol, ea nu se bucura de atat de multa popularitate, pentru ca nu produce vapori densi. Totodata, concentratiile difera, iar produsele cu PG mai mare sunt folosite pentru tigarile electronice mai vechi.

Asadar, daca vrei sa fii si tu un vaper adevarat, tine cont de informatiile din articol.

Sursa foto: Unsplash.com 


About