Un design interior reusit include si un semineu. Tu ti-ai ales un model?

  master
  11/06/2018
  Comentariile sunt închise pentru Un design interior reusit include si un semineu. Tu ti-ai ales un model?

Cand se deschide subiectul despre tendintele de design interior din 2018, designerii ne vorbesc despre natura, materiale pure, discretie si stil personal. Combinarea materialelor vechi cu finisaje noi si moderne este prima idee despre care ni se vorbeste. Folosirea de piese deosebite, ce apartin de povestea noastra personala este una dintre cele mai importanta componente. La nota personala m-am gandit sa recomand montarea unui semineu pe lemne.

Stiu ai fi tentat sa zici ca nu vezi legatura…dar ia gandeste-te la vacantele petrecute la bunici, la povestile de la gura sobei, la ceaiul si la ciocolata calda care te asteptau acasa la caldura. Intelegi acum de ce am facut legatura cu semineul. Amintirile te pot face sa creezi in casa ta acea atmosfera mult dorita.

Datorita unui proces complex de elaborare a finisajelor, un semineu lemne devine punctul central al caminului, dar si locul preferat de reunire a familiei. Acestea pot fi executate in stil rustic, clasic sau modern, pentru a se incadra in orice stil de amenajare interioara.

 

Dintre toti combustibilii folositi pentru sistemele de incalzire tip semineu, lemnul este cel mai vechi.

Acest material natural este o forma de energie regenerativa, prietenoasa cu mediul inconjurator, dar mai ales eficienta din punct de vedere caloric. Astfel, provenit din surse controlate si gestionate corespunzator, lemnul este un material de incalzire potrivit pentru semineele contemporane.

E drept ca acum oferta de seminee Oradea e foarta variata, si indiferent de stilul pe care vrei sa il abordezi in locuinta ta, exsita si un semineu potrivit. Clasicul nu da gres si nici nu se demodeaza vreodata, de aceea, semineul clasic pe lemne compus din focarul de otel captusit cu samota va fi in trend si in acest an. Insa nici soba traditionala sau semineul electric decorativ, care nu necesita prea multa grija, nu se lasa mai prejos.

Tehnologia si mai ales transmiterea atat de rapida a informatiei cu ajutorul internetului face ca trendurile sa se schimbe cu asa mare repeziciune, veste care nu ne face decat sa ne bucuram pentru ca la urma urmei…inovatia inseamna progres.

Evident ca nu ne amenajam locuinta ori de cate ori se schimba tendintele in design interior. Nu o sa schimbam casa dupa cum schimbam sosetele…, dar totusi cu un minim efort putem sa o mentinem mereu sic, doar adaptand cateva decoratiuni sa fim in pas cu moda. Iar semineul, crede-ne ca nu se va demoda niciodata. Si mereu va fi in centrul atentiei in casa ta, reusind sa scoata orice camera din anonimat.

Ca sa te bucuri pe deplin de beneficiile pe care un semineu pe lemne le aduce in casa in care este montat, trebuie sa stii de unde il cumperi. Iar magazinul www.pefoc.ro este solutia ideala pentru orice model de semineu dorit. Specialistii in domeniul semineelor stiu sa recomande modelul potrivit in functie de anumite criterii despre care vei povesti cu el. Apoi, ei se vor ocupa de montaj, de transport, care este gratuit in Romania, vei beneficia de garantia produsului si de consiliere, atat inainte de montaj cat si dupa. Orice nelamurire apare pe parcurs, PEFOC.ro e solutia. Tot ei te pot ajuta si daca ai nevoie de curatare cosuri de fum.

Tags —


About