Un român s-a îmbogățit peste noapte cu peste 70 mii de euro

  Top Tabu
  27/02/2017
  Comentariile sunt închise pentru Un român s-a îmbogățit peste noapte cu peste 70 mii de euro

A crezut în șansa lui și a jucat până la capăt. Un tânăr din București a câștigat, pe 18 Februarie,  la aparatele de tip slot-machine, Megajackpotul cu numărul 68, în valoare de 315.968,74 lei.

Este jucător fidel al agenției Stanleybet din Calea Rahovei, nr.305 și mereu a intrat în locație cu gândul doar de a juca de distracție. De data aceasta aparatul Megajackpot l-a făcut mai bogat cu peste 70 de mii de euro.  Marian a intrat sâmbătă în agenție, a jucat pe o miză de 25 credite și a câștigat marele premiu.

Ironman Ion Oncescu, Ambasadorul Megajackpot în România,  i-a înmânat lui Marian valiza plină ochi cu bani sub privirile publicului venit special pentru această festivitate. Emoții, zâmbete, șampanie și mulți mulți bani au fost piesele cheie care l-au emoționat pe fericitul câștigător până la lacrimi.

Joc de foarte mult timp în agenția Stanleybet și mereu spuneam că într-o zi voi ajunge la televizior. Sunt extrem de emoționat. Când am văzut că am câștigat, m-am panicat, am țipat de bucurie și mi-am luat prietenul care era lângă mine în brațe. Cu banii câștigați îmi voi lua o casă în București„, a povestit Marian Neagu.

În cei 6 ani de la primul MegaJackpot câștigat la sfârșitul lui 2010 și până acum, valoarea totală a premiilor a depășit 5 milioane de euro.

Despre Megajackpot

Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în reţea, iar valorile premiilor se cumulează la toate aparatele, generând astfel câştiguri uriaşe. Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Megajackpot reprezintă cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, fiind disponibil doar în agenţiile Stanleybet.

Despre Stanleybet

Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 350 de agenții, din aproape 100 de localități, online pe www.stanleybet.ro, cât și pe dispozitivele mobile prin aplicația Stanleybet.ro.

Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 13 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești. Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 6 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru și Danemarca.

 

Pentru informații suplimentare:

Cătălin Moise – Marketing Manager Stanleybet

Tel: +40749164669

Email: catalin.moise@stanleybet.ro

Website: www.stanleybet.ro / www.stanleysports.ro


About