Mihai Constantinescu, eternul romantic al muzicii ușoare. Poveștile de iubire ale celebrului cântăreț

  Top Tabu
  18/05/2019
  Comentariile sunt închise pentru Mihai Constantinescu, eternul romantic al muzicii ușoare. Poveștile de iubire ale celebrului cântăreț

Veștile sunt bune în ceea ce-l privește pe cântărețul care ne-a făcut copilăria și adolescența mai frumoase. Inima lui Mihai Constantinescu este stabilizată, iar alături de el sunt acum actuala soție, Simona Secrier, dar și fosta, Mihaela Constantinescu.

Amândouă au cerut prietenilor și fanilor artistului să se roage pentru sănătatea lui și au mers chiar la biserică pentru a cere ajutor divin, pentru că se știe, Mihai Constantinescu este un om cu frica și iubire de Dumnezeu, mai ales în ultimii ani când s-a apropiat de cele sfinte, după problemele pe care le-a avut.

Mihai Constantinescu a fost operat în ultimii zece ani de două ori pe cord deschis. Ultima operație a fost și cea mai grea, iar cântărețul a povestit apoi că a trăit chiar un episod din așa-numita moarte clinică.

Citește și: Cât va dura relația voastră, în funcție de luna în care a început

S-a însurat cu două,  a iubit trei femei

Poate mulți se întreabă cum de actuala soție și fosta au lăsat deoparte orice resentiment și sunt acum, în aceste momente, ca o familie. Mai ales pentru faptul că relația cu prima soție, Mihaela, nu a fost chiar una cu un final liniștit.

Mihai Constantinescu a fost căsătorit cu Mihaela mai bine de 28 de ani, iar ea a fost femeia care l-a făcut pe artist să lase deoparte frica de însurătoare. Însă mariajul lor nu a fost chiar unul de invidiat, pentru că la un moment dat, în viața cântărețului a apărut Anastasia Lazariuc.

Timp de 10 ani, frumoasa basarabeancă și eternul romantic au făcut cuplu pe scenă și nu au recunoscut decât când totul s-a rupt, că între ei a fost și altceva. A știut în schimb soția lui Mihai Constantinescu. Când a simțit că viața lor nu mai e cum era, Mihaela ar fi căutat consolare în brațele prietenilor cărora le-a povestit că ar fi surprins-o pe blonda moldoveancă în dormitorul lor, îmbrăcată în hainele ei!

Episodul a fost recunoscut chiar de Anastasia, la foarte mulți ani după ce relația lor s-a încheiat. ”Nu o să-mi iert acea situație jenantă, o să regret toată viața, pentru că eu am vrut atunci să iau un taxi și să plec!”, mărturisea cântăreața la Acces Direct.

Timpul a trecut, iar Mihai Constantinescu nu a rămas nici cu Anastasia, nici cu Mihaela. De prima s-a despărțit silențios, fără certuri, iar de a doua a divorțat.

Citește și: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

Când doi se ceartă, al treilea câștigă

Pentru Mihaela, situația a fost una extrem de dificilă pe vremea când știa că soțul ei trăiește o altă iubire. Și nu a iertat-o niciodată pe Anastasia.

”Nu știu cine este Anastasia Lazariuc, nu o cunosc, este poate o umbră, pentru că așa a și fost în viața noastră, doar o umbră!”, spunea fosta nevastă a cântărețului, după ce totul a ieșit la iveală.

Și replica Anastasiei a fost una extrem de acidă: ”Sunt unele femei care nu-și pot ține bărbații lângă ele, și atunci caută un țap ispășitor, caută vinovat în altă parte”, declara artista la acea vreme.

Între timp însă, viața a mers mai departe pentru Mihai Constantinescu. Și-a găsit o altă iubire, o femeie mai tânără și frumoasă, tot artistă și ea. Dar de căsătorit, s-au căsătorit abia în urmă cu doi ani, iar Simona a devenit îngerul lui păzitor, spunea de sărbători cântărețul.

Cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care Simona Secrier i-a făcut-o public a fost chiar în urmă cu o săptămână, când au fost invitați la emisiunea moderată de Fuego, pe TVR. ”Dacă toate femeile ar avea în casă un așa bărbat, ar zbura de fericire toate”, spunea soția lui Mihai Constantinescu.

Comentarii:

Sursa


About