E o modă printre vedete sau se întoarce lumea la credinţă? Cătălin Moroşanu a ajuns şi el în pelerinaj pe Muntele Athos

  Top Tabu
  12/06/2019
  Comentariile sunt închise pentru E o modă printre vedete sau se întoarce lumea la credinţă? Cătălin Moroşanu a ajuns şi el în pelerinaj pe Muntele Athos

La început a fost Gigi Becali. El mergea pe Muntele Sfânt, el povestea, el se filma. Apoi, rând pe rând, au tot apărut. Afacerişti, sportivi, artişti, toţi de sex masculin pentru că femeile au interzis la Athos.

Scriam recent despre vedeta tv Daniel Buzdugan, regele farselor, despre manelistul Vali Vijelie şi despre fostul arbitru de fotbal Alexandru Tudor.

Iată că a venit rândul să ne anunţe şi Cătălin Moroşanu, boxer, luptător şi amator de reality-show-uri, un personaj simpatic şi extrem de popular. Anunţul l-a făcut chiar el, pe Facebook, şi a postat şi dovezi, poze la bisericile din Grecia.

Citeşte şi: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Moartea din Carpaţi” s-a recules după fracturile la coaste

Cătălin Moroşanu a ieşit victorios la Cluj, în faţa pugilistului britanic Daniel Sam, dar preţul succesului a fost fisuri la coaste. Imediat după meci, Moroşanu a ajuns la urgenţă cu dureri crunte. Dar după ce a primit tratament, a plecat direct pe Muntele Sfânt.

Nu este prima dată când sportivul supranumit „Moartea din Carpaţi” merge în pelerinaj pe Athos. A mai fost acolo şi în urmă cu patru ani. Moroşanu a stat treo zile în rugăciune, cu telefonul închis, departe de lumea dezlănţuită.

„Am venit să îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dăruit, pentru că mi-a luminat calea de fiecare dată, ajutându-mă să merg înainte. Am petrecut câteva zile binecuvântate la mânăstirile de pe Muntele Athos, cu program de rugăciune şi întărire duhovnicească. Coincidenţa e felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim, spunea Einstein. După patru ani, am ajuns în acelaşi loc de suflet, pentru hrană spirituală. Fiţi buni unii cu alţii, e tot ce rămâne în urmă!”, a fost mesajul postat pe Facebook de Cătălin Moroşanu.

Comentarii:

Sursa


About