„Ape curate asumate” – ȋntre Dunare si mare, un surâs de vară ȋn Delta Dunării

  Top Tabu
  09/07/2021
  Comentariile sunt închise pentru „Ape curate asumate” – ȋntre Dunare si mare, un surâs de vară ȋn Delta Dunării

In luna iulie, evenimentul #Apecurateasumate, sustinut de Aqua Carpatica, a fost dedicat Deltei Dunarii. Am invatat cum sa fii mai responsabil si sa iti asumi contributia vis a vis de apele acestei zone, cat si de emotiile personale – apele interioare.

Joi, pe 8 iulie, am mai dezvelit un pic din copilului interior si emotiile personale, alaturi de proaspetii absolventi ai clasei a IV-a B, de la Scoala Generala „Petre Ghelmez”, din Bucuresti.

Aqua Carpatia i-a insotit pe parcursul dintre Dunare si Marea Neagra, in Delta Dunarii, intr-un cadru inedit al apelor.

Au putut admira nuferii si flora bogata, dar si numeroasele pasari care traiesc in zona apelor. Au putut experimenta cum oamenii traiesc in comuniune si armonie cu natura.

Copiii fostei clase a IV-a B, veniti in tabara, au aflat mai multe despre viata si apele din Delta Dunarii, cat si despre analogia cu emotiile interioare. Au invatat cum sa pastreze apele acestea cat mai curate, astfel incat diversitatea si frumusetea zonei sa ramana nealterate.

Si, cum ne-am dorit sa ii insotim pana la varsarea Dunarii in mare, pana ce apa dulce se uneste cu cea sarata, ne-am bucurat enorm de entuziasmul si joaca lor in cadrul de nisip si valuri, sub amprenta viitorului … Clasa   a V-a B.

Aqua Carpatica i-a sustinut printr-o informare corecta si o hidratare adecvata, atat a corpului fizic, cat si a starii de bine emotionale.

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele interioare cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).


About