Alain Delon, atac cerebral la 83 de ani! Cum se simte şi ce planuri şocante şi-a făcut fermecătorul actor pentru finalul vieţii

  Top Tabu
  09/08/2019
  Comentariile sunt închise pentru Alain Delon, atac cerebral la 83 de ani! Cum se simte şi ce planuri şocante şi-a făcut fermecătorul actor pentru finalul vieţii

Spuneam în urmă cu ceva vreme că timpul nu iartă şi nici bolile bătrâneţii. Iar celebrul şi mult îndrăgitul actor francez Alain Delon simte pe pielea lui, la 83 de ani ce înseamnă asta. Artistul a suferit a suferit un accident cardio-vascular şi o uşoară hemorgaie cerebrală, a recunoscut pentru AFP chiar fiul vedetei, Anthony Delon. Alain Delon a fost operat la spitalul Pitié-Salpétriere, unde a fost internat trei săptămâni pentru îngrijiri şi a avut alături toată familia: pe cei doi fii, pe fiica lui şi pe fosta soţie, Nathalie.

Citeşte şi: Ce analize medicale TREBUIE să facă un bărbat în mod regulat

Este pentru sinuciderea asistată!

În timpul Festivalului de Film de la Cannes, unde a primit un Palme d’Or onorific, Alain Delon şi-a şocat fanii după ce a adus în discuţie un subiect sensibil în Franţa, o practică despre a cărei legitimitate se dezbate intens în Franţa : sinuciderea asistată.

Actorul care locuieşte din 1978 în Geneva spune că exact aşa şi-a plănuit finalul vieţii! „Deja am organizat împreună cu avocaţii mei elveţieni practic tot ceea ce se va întâmpla în ziua în care voi pleca. Mai ales că nu vreau să fie un preot!”, a mărturisit monstrul sacru al cinematografiei mondiale.

Asistenţa la sinucidere este autorizată în Elveţia, dar atenţie! Nu trebuie confundată cu eutanasia care este ilegală! Sinuciderea asistată se referă la asigurarea unei persoane a mijloacelor de sinucidere fără ca un terţ să o declanşeze.

Comentarii:

Sursa


About