Andra si Catalin Maruta isi mai doresc un copil

  Raluca Pascu
  04/05/2016
  Comentariile sunt închise pentru Andra si Catalin Maruta isi mai doresc un copil

AndraA trecut mai puțin de un an de când Andra a devenit mamă pentru a doua oară, aducând pe lume o fetiță, Eva. Deși recunoaște cu sinceritate că nu este deloc ușor să ai doi copii, cântăreața nu are de gând să se oprească aici.

Mai mult, ea speră ca anul acesta să rămână însărcinată din nou: ”Da, este adevărat. Îmi doresc să mai am cel puțin un copil. Eu provin dintr-o familie numeroasă, m-am bazat mereu pe frații mei. Vreau ca și copiii mei să se aibă unii pe alții, să se iubească și să se sprijine. Acesta este cel mai important lucru din lume”, a declarat Andra.

Andra

Intrebată dacă nu se teme că nu va putea să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii, Andra a fost cât se poate de clară: ”Sănătatea și copiii sunt extrem de importante, nu greutatea. Nu mi-am făcut niciodată astfel de probleme, nu am fost obsedată să slăbesc, nu am ținut diete extrem de drastice pentru ca am vrut să fiu sănătoasă. Desigur, aspectul contează, e important să te simți bine în pielea ta, însă, nu cu prețul sănătății”, a mai spus artista.

Andra


About