Ați văzut celebra peliculă ”American Gangster”? Personajul din film a fost cât se poate de real și a murit aseară!

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  159

Frank Lucas. Baronul drogurilor. Sau Lordul. Un afro-american născut și crescut în New Jersey, care a făcut legea pe străzile din Harleem. Pare un personaj rupt din filme, dar e cât se poate de real.

”Gangsterul american” a existat și a făcut rău pe bune. A făcut milioane de dolari din traficul de droguri și din alte afaceri ilegale până când a fost capturat.

Aseară, Frank Lucas a părăsit într-adevăr această lume, la 88 de ani, și după ce a încercat să convingă pe toată lumea că se căiește de răul pe care l-a făcut oamenilor.

Citește și: Cum arată casa de la Monte Carlo în care locuieşte Mihaela Rădulescu cu Felix Baumgartner /FOTO

A făcut ilegalități și la bătrânețe

Se spune că iarba rea e rea până moare. Iar în cazul lui Lucas, acesta nu pare să fi existat ceva care să-l facă să-și înfrâneze pornirile. Chiar dacă spunea la un  moment dat că regretă, gangsterul a picat de două ori testul.

Prima dată, când a fost ridicat de polițiști, Lucas a ispășit o pedeapsă de 5 ani pentru că a colaborat și a turnat mai mulți mafioți. Dar ulterior, a recidivat și a fost iarăși prins. Pedeapsa a fost mai dură, a stat la închisoare vreo 7 ani.

Și nici la bătrânețe nu s-a potolit. A avut iar probleme cu legea după ce autoritățile au descoperit că încerca să păcălească statutul în privința unor cecuri de asigurări sociale. Lucas a scăpat de data asta din cauza vârstei.

Viața unuia dintre cei mai celebri mafioți din istorie a constituit subiect de film la Hollywood. Regizorul Ridley Scott a scos în 2007 pelicula ”American Gangster”, iar rolul interlopului a fost interpretat magistral de Denzel Washington.

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *