Băiatul Andreei Răducan, campion de la naștere! Bebelușul președintelui Federației Române de Gimnastică a luat primul ”10”, oare e semn că va fi gimnast?

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  81

Pe lângă vitrina ticistă cu medalii, una mai strălucitoare decât cealaltă, fosta mare campioană Andreea Răducan mai are și alte motive de mândrie. De altfel, cred că dacă am întreba-o, cu ochii închiși ar spune că fiica și fiul ei sunt cele mai prețioase trofee. Nimic nu se compară cu sentimentul matern, mărturisea fosta gimnastă imediat după ce a născut-o pe Amira Sophia.

Acum, la 35 de ani, Andreea Răducan trăiește aceste bucurii la dublu. A născut de curând și un băiețel, iar fericirea atinge cote maxime pentru ea și pentru soțul ei, Daniel Tandreu. Ca și la sora lui, mama a apelat la operația de cezariană și totul a fost perfect. Băiatul a primit nota 10 de la medicii care au ajutat-o la naștere pe fosta sportivă, au povestit pentru CANCAN.RO apropiați ai cuplului.

“Am născut pe 21 august, a avut 3.320 kg și 52 de cm. Fetița stă întruna cu el, eu am început deja să lucrez la Federație din nou. Mă bucur că e în zodia Leu”, a declarat Andreea Răducan, tot pentru Cancan.ro.

Citește și: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

A muncit până a născut!

…și s-a întors imediat la muncă. Explicația este, cu siguranță, pregătirea spartană din vremea când era gimnastă în lotul olimpic și câștiga medalii după medalii. De altfel, înainte să nască pentru a doua oară, oamenii erau foarte curioși cum de Andreea Răducan rezistă să vină la serviciu ca și cum nu ar fi fost însărcinată.

“Ca și prima sarcină, și pe aceasta o suport foarte bine, așa că îmi pot continua proiectele fără să am nevoie de pauză. Și băiețelul, ca și Amira Sophia, este un copil pe care ni l-am dorit foarte mult, și eu și soțul meu, Daniel, așa că suntem foarte fericiți. Și prima sarcină am dus-o ușor, așa că nici acum nu sunt temeri că s-ar întâmpla altfel”, spunea atunci fosta sportivă pentru click.ro.

 

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *