Brigitte se mărită pe bune cu Pastramă! Detaliile nunţii cu 350 de invitaţi

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  216

Cu cât apar tot mai mulţi sceptici în ceea ce priveşte relaţia lui Brigitte Năstase cu Florin Pastramă, cu atât mai mult cei doi se încăpăţânează să le demonstreze tuturor că iubirea lor nu e cumpărată, ci reală.

Aşa că după ce au băgat actele de căsătorie la primăria oraşului Voluntari şi vor fi soţ şi soţie în maximum 10 zile, Brigitte şi Pastramă au pus şi nunta.

Pe 7 iulie, cu două săptămâni înainte de ziua de naştere a fostului soţ, atunci a fixat Brigitte data pentru petrecerea cu 350 de invitaţi.

Că are sau nu legătură cu faptul că se întâmplă înainte de ziua lui Ilie Năstase, nu putem şti cu certitudine. Dar ce e sigur e că Brigitte a spus chiar ea că făcuse un pact cu fostul iubit, Cornel, „ca să nu râdă Ilie de ea” că el şi-a refăcut viaţa, iar ea a fost părăsită.

Citeşte şi: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

Renunţă la numele Năstase!

După ce s-a zbătut să-l convingă pe fostul tenisman să îi lase numele şi după desfacerea căsătoriei, acum Brigitte nu-l mai vrea.

Vedeta este atât de îndrăgostită încât după căsătorie, se va numi Brigitte Pastramă, au spus pentru Viva surse apropiate vedetei.

Mai mult, Florin Pastramă ar fi de aceeaşi religie ca și Brigitte, astfel că afaceristul nu va mai fi nevoit să se convertească. Fosta soție a lui Năstase ține foarte mult la religia sa și și-ar dori să îmbrace şi rochia de mireasă, mai ales că la nunta cu Ilie nu a avut parte de aşa ceva.

Şi încă un amănunt, dacă Brigitte se va mărita în iulie, fostul soţ are programată nunta în august, deci măcar de data asta, fostul model „îi va lua faţa”.

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *