Cum a mers darul la „Nunta în paradis”! Invitaţii Andreei Bălan au fost generoşi, cât a strâns a vedeta după masă şi dans

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  94

Andreea Bălan şi George Burcea au făcut duminică nuntă şi botezul mezinei, Clara Maria. Iar după slujba la biserică, cei doi artişti au avut parte de o petrecere spectaculoasă, cu peste 200 de invitaţi, un meniu de fiţe şi au strâns 50.000 de euro.

Mireasa a plâns de fericire, în biserică. Andreea şi George au făcut totul ca nunta lor să fie una specială, iar invitaţii nu prea s-au uitat la bani. Cei doi soţi au strâns la nuntă în jur de 50.000 de euro, scrie ziarul Click. La final, nuntaşii au primit şi ei, ca amintire, o brăţară din aur care simbolizează o aripă de înger.

Citeşte şi: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Nunta ca o poveste

Aşa a vrut mireasă să fie nunta ei. Un spectacol adevărat, pus la punct până la cel mai mic detaliu. Cântăreaţa s-a schimbat în trei ţinute, toate realizate de designerul Otilia Brăiloiu. Apariţia de la ceremonia religioasă a făcut senzaţie. Rochia purtată de Andreea a fost confecţionată din 500 m de material şi a avut o trenă de 3 m. Au fost brodate pe ea numele mirilor, ale fetelor, povestea lor de dragoste şi mai multe nume de melodii preferate de Andreea.

Valsul mirilor a avut parte de un moment unic: a fost întreruptă de fiica lor mai mare, Ella. Intervenţia fetei s-a potrivit chiar în momentul în care dansul devenea din ce în ce mai extravagant. Mirele a ţinut mireasa deasupra, apoi au făcut piruete dificile. Mulţi colegi ai Andreei şi ai lui George, actor de meserie, au făcut atmosferă frumoasă, de la dansatorul Petrişor Ruge, până la naşul Temişan, care a oferit un moment artistic.

Meniul ales de Andreea şi George a cuprins de toate, de la tradiţie la fiţe. Terină de foie gras de raţă cu muşchi de vită, muşchi de porc, legume, napaj din zmeură şi chutney de ceapă roşie, spumă de brânză, ou de prepeliţă şi icre roşii, tortilla în crustă de susan roşu cu piept de pui şi trufe de pădure sau tradiţionalele sarmale cu mămăligă.

 

 

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *