Doamnelor, iată că se poate! Ramona Bădescu a devenit mamă la 50 de ani şi arată fabulos, la câteva zile după ce a născut

  Top Tabu
  18/10/2019
  Comentariile sunt închise pentru Doamnelor, iată că se poate! Ramona Bădescu a devenit mamă la 50 de ani şi arată fabulos, la câteva zile după ce a născut

Ce a făcut, ce nu a făcut Ramona Bădescu, cert este că jos pălăria pentru această doamnă care a născut la 50 de ani şi reuşeşte să arate ca un model! Vedeta a avut de altfel o sarcină uşoară pe care a dus-o la bun sfârşit şi a născut prin cezariană un băieţel de nota 10, perfect sănătos. Ramona a născut fără mare tam-tam sau presă prin peajmă, chiar de curând, într-o clinică privată din Roma.

Evident că a fost un moment de fericire supremă. Iar artista arată fabulos, deja şi-a recăpătat silueta filiformă, de parcă nu ar fi avut burtica de gravidă niciodată. Mărturie sunt pozele postate de o bună prietenă pe reţelele de socializare, pe care a sărbătorit-o la ea, la Roma.

Citeşte şi: Studiul care dă totul peste cap: Cât de GRAVĂ este depresia postnatală la bărbaţi

A rămas însărcinată când se pregătea de fertilizare!

Ramona Bădescu şi-a dorit dintotdeauna un copil, însă fiind de modă veche, a vrut ca mai întâi să găsească bărbatul potrivit care să fie tatăl ideal pentru bebeluşul ei. Şi cum dragostea i-a ieşit în cale şi a simţit că e ceea ce trebuie, vedeta şi logodnicul ei s-au decis, la un moment dat, să apeleze la procedura de fertilizare in vitro. Însă în cabinetul medicului s-a întâmplat ceva uluitor. După ce au primit rezultatele analizelor doctorul a privit-o şi a anunţat-o că era deja însărcinată în câteva săptămâni.

Ramona a mărturisit că a fost o femeie norocoasă şi că în ciuda faptului că ea are o vârstă, sarcina a fost una uşoară. „Au fost cele mai frumoase luni din viața mea. M-am mișcat foarte mult, dar m-am și odihnit. Nu am probleme medicale, nu mi s-au umflat picioarele.”, a povestit cântăreaţa pentru OK Magazin, înainte să nască.

În plus, ca bonus, deşi cele mai multe dintre femei se aleg cu kilograme multe în plus în timpul sarcinii, vedeta a fost scutită de asemenea episod: “Nu a fost nevoie nici să-mi schimb garderoba. Mi-am cumpărat doar 2-3 ținute. Pentru că m-am îngrășat doar 9 kilograme, am folosit hainele din dressing. Sunt înaltă și conformația mi-a permis să port ceea ce aveam deja în șifonier și să îmi păstrez stilul vestimentar”, declara actriţa, la momentul respectiv.

 

 

 

Comentarii:

Sursa


About