După ce a fost la un pas de moarte, Busu de la ProTV îşi dezvăluie marele regret

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  154

Florin Busuioc, îndrăgitul Busu pe care mulți români îl așteaptă în fiecare seară cu vești bune legate de vreme, a trăit în urmă cu câteva luni poate cea mai mare cumpănă a vieții lui.

Îndrăgitul actor a suferit un infarct la sfârșitul anului 2018, chiar la finalul unei piese de teatru. De curând, a acordat un interviu revistei Taifasuri, unde a mărturisit care sunt cele mai mari regrete ale vieții sale și cât se mult l-a schimbat imensa problemă de sănătate pe care a avut-o.

CITEȘTE ȘI: Busu de la Pro TV, mărturisiti dureroase după infarctul suferit. De ce nu poate nici acum să respire normal

Îndrăgitul om de televiziune mai are un fiu în vârstă de 29 de ani, care locuieşte la Târgu-Mureş, cu care din păcate nu prea ţine legătura şi îşi reproşează acest lucru.

”Cu fiul meu nu am prea mare legătură. Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat. Nu ştiu…mi s-a părut un pic acid, aş zice, dar nu m-a deranjat. El are dreptate în felul lui şi eu îl înţeleg. Sunt părintele care nu a existat. A fost dat la o parte, ăsta este adevărul şi nu pot să-i reproşez nimic acum.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să ştii despre infarctul miocardic, problema care l-a lovit şi pe Busu de la Pro TV. În România, şansele de supravieţuire sunt mici

Aşa simte, pentru că aşa s-a întâmplat. După aceea, încercările mele de a reintra în legătură cu el au fost sortite eşecului. Îmi reproşez că nu am avut mai multă grijă. Da, probabil că trebuia să fiu mai prezent în viaţa lui”, a povestit actorul pentru Revista Taifasuri.

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *