Flora Năstase, petiţie împotriva abuzurilor procurorilor! „Regina blănurilor” se consideră o victimă a magistraţilor care de 7 ani nu au finalizat nici măcar cercetarea în dosarul cu milionul de euro furat!

  Top Tabu
  9 months ago
  0
  104

Aşa cum v-am promis, am reuşit să public petiţia. Nu este o petiţie despre recuperarea vreunui prejudiciu sau despre obţinerea vreunei soluţii favorabile mie. În acest sens, nu mai există nicio speranţă. Procurorii m-au învins. Este o petiţie în care folosesc experienţa mea personală, pentru a arăta abuzurile săvârşite de sistem. Cu toată durerea pe care mi-o creează rememorarea acestor nedreptăţi, am decis încă o dată, SĂ VORBESC! Chiar dacă nu voi putea să fac nimic, îmi voi fi făcut datoria.”…

Asta a urcat aseară pe pagina sa de Facebook, celebra Flora Năstase, supranumită şi „Regina Blănurilor, femeia care a reuşit să facă un milion de euro cash, dar să-i şi piardă, în acelaşi timp. De 7 ani, Flora Năstase bate uşile Parchetului ca să afle ce se întâmplă cu dosarul ei, însă nimic nu-l face să se mişte.

Sunt o victimă a sistemului judiciar. Şi ca mine sunt mulţi. Dar eu am curajul sa vorbesc pentru mine. De 7 ani sunt abuzată de procurorii unui sistem pus în slujba infractorilor. Din aceasta cauză, m-am îmbolnavit, am suferit internări şi tratamente de specialitate. De 7 ani, procurorii nu finalizează o cercetare penală, într-un dosar cu autor cunoscut, cu documente evidente şi cu fapte săvârşite de făptuitor, mai presus de orice îndoială.”, spune vedeta, care s-a hotărât să facă următoarea petiţie:

Prin aceasta petiţie, CEREM Preşedintelui României, Guvernului României, Ministrului Justiţiei şi Procurorului General:

Adoptarea în regim de urgenţă a legii răspunderii magistraţilor într-o formă în care justiţiabilul să poată trage la răspundere în mod direct, procurorul de caz.”

Citeşte şi: Bolile care pot fi ‘citite’ în palmă: La ce trebuie să fii atent

Lăsată fără milionul de euro, a încercat să se sinucidă!

În 2012, Flora Năstase i-a încredinţat banii lui Cristian Sima ca să-i investească şi să-i înmulţească, la bursă, printr-un contract al unei firme deținute de controversatul broker. Ar fi fost asigurată că nu-și va pierde banii. Timp de câteva luni, a primit, conform contractului, profitul de 1% din suma depusă. Până în ziua în care a fost anunțată că cel căruia i-a încredințat banii a fugit. Şi banii pur şi simplu nu mai sunt!

A fost un şoc în acel moment pe care designerul nu l-a depăşit nici acum. După doi ani, în noaptea de Revelion, Flora Năstase a cedat. A fost la un pas de sinucidere. În aceeași noapte s-a dus singură la spitalul de psihiatrie, unde a fost internată de mai multe ori.

În primul an nu am putut să mă concentrez nici pe afacere pentru că mi-a fost foarte rău. Am fost doi ani la rând internată pentru această problemă. Am fost internată la Obregia de două ori. Cred că urmează să fac greva foamei în fața Parchetului. Dacă va fi nevoie, o să fac și asta”, a mai spus designerul.

 

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *