Guvernul ar putea aproba construirea Spitalului Regional de Urgență din Cluj

  Top Tabu
  10 months ago
  0
  67

Guvernul ar putea aproba, în şedinţa de luni, indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Spitalul Regional de Urgenţă Cluj”. Pe ordinea de zi se află şi un proiect de modificare a HG privind organizarea şi funcţionarea Inspecţiei de Stat pentru Controlul Cazanelor.

Citește și: ALERTĂ – Antena Group a recuperat fostul sediu ICA, confiscat de la Dan Voiculescu

Executivul a publicat ordinea de zi a şedinţei de luni. Deşi premierul Viorica Dăncilă a anunţat săptămâna trecută că va da Ordonanţă de urgenţă pentru prelungirea înscrierii la vot al românilor din Diaspora, această ordonanţă nu se află pe ordinea de zi a şedinţei de luni.

Printre actele normative care urmează a fi discutate şi adoptate se află şi un proiect de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii “Spital Regional de Urgenţă Cluj” , relatează Mediafax.

„ Se aprobă indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiţii “Spital Regional de Urgenţă Cluj”, prevăzuţi în anexa 1, care face parte integrantă din prezenta hotărâre. Obiectivul de investiţii se va realiza din fonduri externe nerambursabile, de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Sănătăţii, precum şi din alte surse legal constituite în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, conform programelor de investiţii publice aprobate potrivit legii”, potrivit proiectului de hotărâre aflat în dezbatere publică.

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *