Haterii şi duşmanii îi critică broşele şi cocul, dar iată cum o vede un ochi profesionist pe Viorica Dăncilă! Caracterizarea-şoc făcută liderului PSD de Cătălin Botezatu

  Top Tabu
  11 months ago
  0
  80

Femeie fiind, Viorica Dăncilă nu scapă chiar aşa de repede precum Klaus Iohannis de „imagine”, şi când spun asta, mă refer că preşedintele PSD trebuie să-şi pună ordine nu doar discursul. Trebuie să-şi aleagă atent şi ţinuta, coafura şi machiajul.

E arhicunoscut faptul că haterii Vioricăi Dăncilă au mereu ceva de spus vis-a-vis de aspectul fizic al femeii care candidează pentru funcţia de preşedinte al României. Ba că nu le convine cocul, ba că se machiază prea mult şi nepotrivit, că şi-a pus botox, că şi-a pus gene false sau că broşa a devenit marcă înregistrată pentru fostul premier.

Duminica trecută, candidata PSD la funcția de președinte a mers la urne îmbrăcată într-un deux pieces, cu nelipsita broşă la rever, și cu o încălțăminte asortată cu ținuta. Coafura era impecabilă, iar Wowbiz scrie că Viorica Dăncilă și-ar fi chemat coafeza acasă în jurul orei 6.00 dimineața! Ceea ce mi se pare un lucru firesc, de altfel, pentru orice femeie care se respectă.

Dar cum spuneam, dacă Viorica Dăncilă nu a reuşit să fie pe placul unor alegători, designeri celebri precum Cătălin Botezatu o consideră pe fosta șefă a guvernului o doamnă bine îmbrăcată în orice ocazie.

Citeşte şi: Cum poți opri îmbătrânirea cu un… DESERT

Imaginea contează!

Imaginea contează. Şi mi-e greu să cred că nu ştie toată lumea acest lucru. Dar când eşti în politică şi îţi este analizat orice ochi de ciorap sau fiecare fir rebel de păr, cu atât mai mult e bine să nu se uite această frază. Şi în opinia lui Cătălin Botezatu, Viorica Dăncilă pare să fie un politician docil, care învaţă repede.

Nu fac politică, sunt apolitic din toate punctele de vedere, dar eu întotdeauna am spus și o voi spune, vestimentar, Viorica Dăncilă stă foarte bine. Nu știu dacă are sau nu un stilist, nu știu dacă are pe cineva care o îmbracă, nici nu mă interesează, dar dacă a apelat la un specialist, este o chestie pozitivă, fiindcă mereu, și m-am uitat intenționat, și am văzut că aparițiile domniei sale, ele sunt impecabile. Spun asta pentru că am văzut taioare foarte frumoase, taioare foarte bine lucrate, foarte bine croite, ceea ce înseamnă că lucrurile achiziționate de ea, ori sunt făcute exact pe măsură ori sunt luate de la un magazin de calitate. Deasemenea, am apreciat tot timpul bijuteriile, broșele, bijuteriile fantezii pe care le folosește, un must al femeilor politicieni, ale femeilor tip primă doamnă”, a fost verdictul creatorului de modă pentru WOWbiz.ro!

Cătălin Botezatu a luat în discuţie şi coafurile fostului premier. ”Iată că persoana care a sfătuit-o a făcut-o bine și asta înseamnă că Viorica Dăncilă este o femeie receptivă la așa ceva, întrucât imaginea chiar contează. Și…aș mai vrea să spun ceva. Am apreciat că se numără printre puținele femei din politică, după doamna Udrea și doamna Turcanu, care, întotdeauna. în aparițiile televizate sau, mă rog, acolo unde sunt văzute de electorat, au un look perfect din punct de vedere al părului! Ea este mereu pusă la punct. Se vede că merge tot timpul la coafor, este mereu aranjată, ceea ce este extrem de bine, căci, din păcate, am văzut foarte multe politiciene care sunt certate cu hairstylist-ul, care umblă cu vârfurile părului nearanjate…În fine, nu dau nume”, a încheiat cel mai apreciat designer român din ultimii ani.

 

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *