La 52 de ani, Pamela Anderson este singură și goală în cadă! Cu ce ocazie s-a pozat nud celebra bombă sexy și de ce o dă în judecată fostul iubit

  Top Tabu
  03/07/2019
  Comentariile sunt închise pentru La 52 de ani, Pamela Anderson este singură și goală în cadă! Cu ce ocazie s-a pozat nud celebra bombă sexy și de ce o dă în judecată fostul iubit

Pamela Anderson a ținut primele pagini ale tabloidelor din lumea întreagă după ce s-a despărţit de curând de iubitul ei Adil Rami şi l-a acuzat pe fotbalist că a înşelat-o şi a bătut-o. Implicat în Franţa fix într-o campanie împotriva violenţei domestice şi după ce s-a limitat doar la a nega cu vehemenţă că și-ar fi agresaat-o pe fosta sa iubită, Rami a întors însă armele!

Francezul a dat explicații tot pe Instagram, acolo unde a detonat prima bomba Pamela. Le-a spus tuturor că nu a dus nicio viață dublă, ci doar a păstrat în termeni călduroși relația cu mama celor doi copii ai lui și, de asemenea, nu înțelege de ce celebra actriță îl acuză de lucruri pe care nu le-a făcut niciodată. Adil Rami a lăsat să se înțeleagă chiar că de chestiune se va ocupa de acum înainte avocatul său, adică o va da în judecată pe cea cu care s-a iubit în ultimii doi ani.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Fosta ”sirenă” din Baywatch militează pentru eliberarea orcilor

În ziua în care a împlinit 52 de ani, Pamela Anderson s-a lăsat pozată nud. Nu că asta ar fi ceva nemaiîntâlnit la ea, doar că de data aceasta,  Pamela s-a folosit de celebritatea ei pentru a mări gradul de conştientizare asupra orcilor care sunt ţinute captive de parcul acvatic SeaWorld.

Alături de pictorialul realizat într-o cadă înghesuită, Pamela a trimis şi o scrisoare către SeaWorld. Totul face parte dintr-o campanie organizată de PETA-People for the Ethical Treatment of Animals.Pamela Anderson a cerut conducerii SeaWorld să o elibereze pe orca ucigașă ținută în captivitate, Corky,  înapoi în ocean, astfel incât să poată trăi restul vieții cu familia ei într-un habitat natural.

Comentarii:

Sursa


About