La un pas de moarte în timpul chimioterapiei! ”Mi-am auzit tatăl mort cum îmi vorbește” este mărturisirea șocantă a vedetei

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  85

Am putea să scriem o carte cu viața Ronei Hartner. Și nu ne-am plictisi pentru că destinul actriței de filme artistice este uadevărat mountain-rousse, un carusel cu de toate. Emoțiile sunt la ordinea zilei.

Nu de puține ori îmi aduc aminte de momentul operației când artista vorbea de pe patul de spital de la Floreasca și mărturisesc, prima dată m-am gândit că poate fi doar o strategie de marketing, o exagerare ca să o aducă în atenția publicului și să-și promoveze astfel emisiunea de la Antena 1. Și cine nu s-ar fi gândit, vâzând cum Rona vorbește cu atâta optimism, ba chiar părea că persfila oarecum o eventuală suferință.

Desigur că lucrurile s-au schimbat radical. Și recunosc că o preferam pe Rona cea care glumea despre orice. Cu fiecare episod al tratamentului pe care-l face ca să scape de cancer, artista pare că începe să înțeleagă că totuși cu această maladie nu e chiar o luptă dreaptă.

Citește și: Avertisment dur al medicilor: Ce boli grave ascund ameţelile

I-au schimbat tratamentul care era să o ucidă

Prima experiență nefastă cu chimioterapia a fost atunci când Rona Hartner a făcut o embolie pulmonară, ca efect secundar. Povestește chiar ea despre cât de groaznică a fost la început cura cu citostatice.

„Chiar am fost pe muchie de cuțit, adică am fost pe firul acela… la un pas. L-am auzit chiar și pe tata vorbindu-mi. Fizic am avut o reacție alergică la primul tratament care era să mă doboare. Am avut embolie pulmonară.Acum mi-a schimbat tratamentul și e bun, nu-mi schimbă viața.”, spune Rona Hartner la Antena Stars.

Durerile sunt însă crunte. Uneori, mărturisește actrița, sunt insurportabile. Este acum la a șasea cură, la clinica din Franța unde a început să se trateze. Dar chiar și așa, are puterea să-și vadă viitorul și să-l plănuiască. În toamnă vrea să se cunune cu bărbatul care nu a părăsit-o când a aflat că are cancer la colon. Și la vară, vrea nuntă pe Coasta de Azur, pe plaja unde Herve a cerut-o de soție.

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *