Mai știți cum a devenit vedetă Mihaela Rădulescu? Ce făcea diva la Revoluția din 1989 cu arma în mână

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  132

Mihaela Rădulescu este una dintre vedetele care atrag tabloidele ca un magnet. Ba printr-o relație tumultoasă, ba cu câteva poze mai scandaloase, ba cu vreun clinci cu Andreea Marin sau chiar și cu multiplele operații estetice, pe care fanii le comentează laborios pe conturile ei de socializare.

Mihaelei Rădulescu îi place mult să spună că plecat de sub Pietricica la clasa a doua a trenului spre București și s-a întors în urbea natală cu un Porsche. E o frază care sintetizează ascensiunea actualei dive de Monaco, dar care nu extrage totuși esența. Că fiecare bărbat din viața Mihaelei a reprezentat practic un bilet către următorul nivel.

 

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

 

Mihaela, vânătoarea de teroriști

Revoluția din 1989 o găsește pe moldoveanca de 20 de ani cu arma în mână, în clădirea fostului Comitet Central. „Pistolul e un TT rusesc, pe care l-am primit obligat la intrarea in CC.”, a povestit vedeta pentru ziarul Ring, la vremea când National Geographic a publicat pozele cu ea.

Știa să o folosească pentru că învățase să tragă cu arma la poligonul Tunari, dar a ținut să precizeze mereu că nu a folosit pistolul acela deloc. ”Așa cum l-am primit, adică încărcat, așa l-am predat, aproape rugându-mă de unii să-mi ia arma.”, a explicat Răduleasca.

Și deși a participat practic la evenimentele din 89, Mihaela Rădulescu nu a cerut niciodată vreun certificat de revoluționar. Imediat după, s-a regăsit însă în rolul de secretară a politicianului Dan Iosif.

 

Bărbații din viața divei

Legenda spune că Mihaela Rădulescu a păstrat câte ceva de la fiecare bărbat din viața ei. De la primul soț, Bogdan Rădulescu, a păstrat numele, Dan Iosif a fost cel care lansat-o în lumea bună, Dan Chișu a cizelat-o, cu Ștefan Bănică a devenit divă în toată regula, iar de la afaceristul Elan Schwantzerberg a prins gustul luxului. Cu el are și un copil, acum deja adolescent, și grație lui duce o viață de milionar la Monaco.

Relația cu mai tânărul Dani Oțil a ținut-o în atenția presei, chiar și când nu a apărut pe sticlă. Acum, Răduleasca este iar gazda unui show tv și are un iubit celebru, pe Felix Baumgartner, parașutistul care a făcut un salt din stratosferă.

 

Citește și: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

 

 

Școala vieții, cea mai tare facultate

Mihaela Rădulescu a fost studentă la trei facultăţi (IEFS, Psihologie şi Regie de film), dar nu a reuşit să termine niciuna. Dar chiar și așa, a reușit sî aibă succes și este una dintre cele mai căutate vedete.

Drumul ei de la anonimat la celebritate seamănă cu diferenţa dintre primul său Oltcit şi ultimul model de Porsche Cayenne Turbo. Sau cu distanța parcursă din fosta cetate de scaun a lui Ștefan cel Mare către reședința de lux în pricipatul condus de dinastia Grimaldi.

 

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *