Mihai Constantinescu, drum lin către îngerii de lumină pe care i-ai cântat! Moartea artistului a îndurerat milioane de români, care a fost regretul vieţii cântăreţului

  Top Tabu
  12 months ago
  0
  96

Ne-am amăgit în ultima vreme cu tot felul de informaţii, unele oferite chiar de oameni apropiaţi ai marelui artist. Am auzit că Mihai Constantinescu își revenise din comă, după 4 luni de stopul cardiac care-l aruncase pe patul de spital, și făcea progrese. Începuse se mănânce, să se mişte, chiar să facă şi câţiva paşi…

Însă ieri seară, a picat ca un trăznet vestea, de data aceasta confirmată chiar de Simona, soţia îndrăgitului solist: Mihai Constantinescu a ieşit din scena vieţii şi a plecat către îngeri marți, 29 octombrie.

Citeşte şi: BOALA care l-a răpus pe Regele Mihai. Cum se manifestă și cât de dureroasă este

A iubit mult, doar două femei i-au fost soţii

Nu cred că există român care să nu fi fredonat măcar o dată-n viaţă o melodie compusă, cântată de Mihai Constantinescu. Iar şlagărul „Lumea copiilor” se ascultă, cu siguranţă, în orice grădiniţă din România, cel puţin la fiecare început de an. Vocea lui Mihai Constantinescu este inconfundabilă, unică, iar solistul care ne-a încântat în „Epoca de Aur” ne-a lăsat, cu siguranţă, un tezaur nepreţuit: toată munca lui.

Şi cum un artist atât de sensibil şi imens nu putea să nu iubească peste măsură, Mihai Constantinescu a trăit o viaţă de roman. A iubit multe femei, însă doar pe două dintre ele le-a dus în fața altarului. Cu Mihaela, a avut un mariaj de 28 de ani, despre care prima soţie a spus mereu că a fost de poveste. S-au iubit de tineri, s-au luat, dar s-au despărţit la un moment dat din cauza… altei femei.

Mihaela Constantinescu a povestit cum într-o zi a venit acasă şi a găsit-o în pat, lângă Mihai, pe nimeni alta decât Anastasia Lazariuc. Episod recunoscut şi de cei doi, care însă în ciuda relaţiei strânse şi foarte comentate în anii ’90, nu au rămas împreună.

În ultimii 20 de ani, lui Mihai Constantinescu i-a fost alături tot o artistă, Simona Secrier. S-au căsătorit în urmă cu câţiva ani, în secret, iar mult mai tânăra soţie i-a fost alături în momentele de cumpănă, la operaţiile pe cord deschis. Ea a fost cea care l-a găsit prăbuşit în casă pe 13 mai şi i-a stat continuu la căpătâi.

Un singur mare regret l-a încercat însă toată viaţa pe Mihai Constantinescu. Şi-ar fi dorit enorm un copil, o fetiţă, însă n-a avut parte de moştenitori nici în prima căsnicie, nici în cea de-a doua.

 

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *