Milioane de fani sunt în șoc! Unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood a făcut un anunț devastator

  Top Tabu
  6 months ago
  0
  70

Will Smith este cu siguranță una dintre cele mai agreate figuri masculine din Cetatea Filmului. Actorul se bucură de ani buni de popularite și de aprecierile a milioane de fani din toate colțurile planetei. Și nu-mi spuneți că, de pildă, n-ați auzit de ”Men in black”, ca nu vă cred… În fine,  artistul în vârstă de 51 de ani este prezent în aceste momente în atenția presei mondiale după ce a făcut un anunț-șoc pe canalul lui de Youtube.

Will Smith le-a mărturisit urmăritorilor săi că a făcut un control de rutină, o colonoscopie, recomandată bărbaţilor cu vârsta peste 50 de ani, iar medicii i-au depistat o tumoră pe colon. O tumoră precanceroasă!

Citește și: Planta din România care distruge în timp record celulele canceroase

Și-a postat operația pe Internet

Este cunoscut faptul că cei mai mulți dintre noi încercăm să evităm pe cât posibil o procedură cum este colonoscopia. Și rău facem pentru că doar astfel pot fi detectate semnele incipiente de cancer şi alte maladii.

De aceea, Will a făcut un gest șocant, la prima vedere. A urcat o înregistrare video a procedurii sale medicale, „I Vlogged My Colonoscopy”, pe canalul său de YouTube. De ce? Tocmai în ideea de a le arăta fanilor că aceasta nu este atât de deranjantă şi ruşinoasă pe cât se tem mulţi.

A povestit că în urma acelui control, medicii i-au spus că trebuie să îi îndepărteze chirurgical un polip precanceros care se dezvoltase în colon. Will Smith a trecut apoi printr-o intervenţie chirurgicală, în urma căreia formaţiunea i-a fost îndepărtată şi a avut curajul să vorbească despre această experienţă.

Actorul vrea să conștienteze persoanele de peste 50 de ani de faptul că ar trebui să includă colonoscopia pe lista analizelor de rutină.

 

 

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *