Ministrul Sănătăţii, dezvăluiri grave despre crimele de la Spitalul Săpoca: Asistenta susţine că i-a administrat criminalului sedativul

  Top Tabu
  6 months ago
  0
  47

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat, la Buzău, unde a participat la ancheta desfășurată la Spitalul de Psihiatrie, că asistenta spune că i-a dat bărbatului care a ucis patru persoane și a rănit alte nouă sedativele prescrise de medici, dar că acest lucru nu apare în fișa medicală.

Ministerul Sănătății a declarat că asistenta care trebuia să îi administreze tratamentul sâmbătă seara bărbatului care a devenit agresiv peste noapte nu a consemnat acest lucru în fișa medicală.

„În foaia de tratament medicul a consemnat că trebuie să fie sedat. În foaia de observație apare un formular în care asistenta notează ora la care administrează tratamentul și ce tratament administrează. Asistenta spune că a administrat tratamentul, dar în foaie nu apare consemnat.”, a spus Sorina Pintea, potrivit Mediafax.

Ea a precizat că tratamentul conținea pe lângă sedative și vitamine.

Sorina Pintea se află la Buzău pentru a coordona ancheta internă, după ce patru persoane au murit și mai multe au fost rănite grav de un pacient, care i-a atacat cu un stativ de perfuzii.

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *