Parastas cu pizza pentru Iurie Darie! Ce a mărturisit Anca Pandrea la pomenirea de 7 ani a actorului

  Top Tabu
  6 months ago
  0
  86

S-au împlinit 7 ani de când marele actor Iurie Darie a trecut în lumea celor drepţi. Iar de fiecare dată când îl pomeneşte, Anca Pandrea este cu ochii în lacrimi. Ieri dimineaţă, în cimitirul Sfânta Vineri din Capitală, artista s-a înfăţişat oamenilor ca de obicei, cu poza lui Iura agăţată de gât. După slujba de la cimitir, Anca Pandrea i-a făcut şi pomană. A împărţit pentru sufletul celui iubit… pizza.

În timpul slujbei, actriţa nu şi-a putut ţine lacrimile. Cu o mână pe bustul din bronz al îndrăgitului artist, Anca Pandrea părea ca suferă ca şi cum totul s-ar fi petrecut ieri. N-a fost singură la slujbă, i-au fost alături cunoscuţii şi prietenii. Împreună, au plecat la masă, pe care le-a întins-o acasă Anca Pandrea.

Actriţa nu i-a mai pregătit nici ouă umplute, nici peştele marinat cu ceapă, măsline şi cartofi, friptura de porc sau de pui, nici salata de boeuf sau fasole bătută şi mâncare de gutui şi de prune, mâcărurile favorite ale lui Iura. „I le-am făcut în fiecare an. De această dată, i-am spus că n-o să i le mai fac, că s-o fi plictisit de ele. Cu o noapte înainte, m-am uitat în ochii lui, în fotografia prin care vorbesc cu el, şi l-am anunţat că i-am comandat pizza italienească, care îi plăcea. Mental, am simţit că mi-a spus «da»”, a povestit Anca Pandrea pentru Click.

Citeşte şi: Declarație ȘOC! Stela Popescu: ”Am avut trei vise care parcă m-au anunţat…”

O mare iubire şi o singură neîmplinire

Pe lângă pizza şi vin, Anca Pandrea le-a pus oamenilor pe masă colivă, fructe şi dulciuri. A chemat preotul care să sfinţească un şifonier plin cu hainele lui Iura. Nu s-a putut despărţit de ele şi încă nu a lăsat-o inima să i le dea de pomană. De altfel, timpul pare să fi încremenit pentru ea pentru că nu ai impresia că ai intra într-o casă, ci într-un altar. Casa în care Anca Pandrea şi-a trăit iubirea cu Iurie Darie are pereţii plini cu fotografii cu ei doi în tinereţe, imagini din filme, desene şi diplome.

S-au iubit cu adevărat şi au trăit o poveste exact ca-n filme. Şi n-au avut decât un singur regret: „Am încercat să facem copii, am făcut tratamente, dar nu am reuşit. Astfel, am vrut să înfiem o fetiţă. Am găsit la casa de copii o frumuseţe de fetiţă blondă, cu ochi albaştri-verzi, am vizitat-o, am vorbit cu directoarea… Însă a apărut tatăl ei din Italia care a început să facă actele să o ia acasă. Faptul că nu am avut copii e regretul meu.”, a mărturisit artista, care a reuşit să vadă totuşi şi o parte plină a paharului. Toată iubirea ei a rămas pentru Iura, şi toată iubirea lui a fost pentru ea.

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *