SANADOR după vizita inopinată a ministrului Sorina Pintea: A făcut un tur al spitalului. Vizita a vizat Unitatea de Primiri Urgențe

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  124

Reprezentanți ai Clinicii Sanador din Capitală au precizat, joi, pentru MEDIAFAX, în urma controlului inopinat efectuat de Sorina Pintea în unitatea medicală, că vizita ministrului a vizat Unitatea de Primiri Urgențe. Potrivit aceleiași surse, ministrul a venit însoțit de directorul DSP.

Reprezentanți ai Spitalului Clinic Sanador din Capitală au declarat pentru MEDIAFAX că ministrul Sorina Pintea a fost însoțit în cadrul vizitei de joi și de directorul DSP.

„Spitalul Sanador, cel mai mare spital privat multidisciplinar din țară, a primit astăzi ( joi, n.r) vizita ministrului sănătății Sorina Pintea și a directorului DSP. Asa cum am anunțat în repetate rânduri, echipa noastră este deschisă oricând spre dialog cu instituțiile statului din domeniul medical”, informează reprezentanți ai spitalului privat.

Potrivit aceleiași surse, vizita ministrului Sănătății a vizat Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului. Sorina Pintea a vizitat și secția de Terapie Intensivă a unității spitalicești.

„Ministrul Sorina Pintea a făcut un scurt tur al spitalului. Vizita ministrului a vizat Unitatea de primiri urgențe, cea mai complexa la ora actuală din spitalele private din România. De asemenea, ministrul a vizitat și secția de Terapie intensive”, potrivit reprezentanților Sanador.

Aceștia au concluzionat spunând că, în cadrul acestei vizite, au avut loc și discuții între ministrul Sănătății și o parte dintre medicii unității.

Precizările vin după ce Sorina Pintea a efectuat, joi, un control inopinat la clinica privată Sanador. Este primul control de acest gen pe care ministrul Sănătăţii îl efectuează în cadrul unei unităţi spitaliceşti private.

Sorina Pintea a efectuat de-a lungul timpului mai multe vizite inopinate în spitale publice.

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *