Breaking News

Toată lumea vorbește despre iubita tinerică a lui Liviu Dragnea, dar pe fiica fostului șef PSD nu o cunoaște aproape nimeni. Ce face Alexandra și ce iubit celebru are

  Top Tabu
  23/06/2019
  Comentariile sunt închise pentru Toată lumea vorbește despre iubita tinerică a lui Liviu Dragnea, dar pe fiica fostului șef PSD nu o cunoaște aproape nimeni. Ce face Alexandra și ce iubit celebru are

S-au scris mii de știri despre Irina Tănase, actuala parteneră a lui Liviu Dragnea, a fost urmărită pas cu pas și analizată la centimetru de mass-media. La fel și fiul lui Dragnea, a fost luat la bani mărunți, a avut o nuntă cu musafiri nepoftiți, musafirii #rezist, și a fost reperat și el oriunde în orice loc s-a aflat.

Despre fiica lui Liviu Dragnea însă nu s-a scris mai nimic. Și asta din cauza faptului că tânara trăiește tocmai peste Ocean, în Statele Unite. Alexandra tocmai și-a vizitat tatăl de curând la Rahova și așa lumea a redevenit curioasă.

Citește și: Cum arată casa de la Monte Carlo în care locuieşte Mihaela Rădulescu cu Felix Baumgartner /FOTO

Alexandra are iubit cu… ”factorul X”

Fiica lui Dragnea a reușit, până acum, să-și țină ”la secret” viața privată, în ciuda iscoditoarei prese de cancan. Cum a putut, e greu de priceput, pentru că tânara de 24 de ani are un partener care face parte sau măcar a făcut parte din lumea mondenă de la noi.

Alex Mațaev, iubitul fiicei fostului boss din PSD, a ajuns până în finala X Factor în ediția din 2013 și atunci s-au și cunoscut cei doi. Mațaev nu a câștigat talent-show-ul de la Antena, dar a avut noroc în dragoste.

Ce relație a avut până acum cu tata-socru, nu a aflat nimeni. Dar se poate deduce că a fost una în regulă din moment ce, în urmă cu câțiva ani, Alex Mațaev a filmat un videoclip pe domeniul din Teleorman al politicianului care este acum condamnat și își ispășește pedeapsa la penitenciarul Rahova. Alexandra a și apărut în clipul piesei ”Cu capul în nori”.

De altfel, Alexandra a și cochetat cu meseria de model, iar la un moment dat nu s-a sfiit să realizez un pictorial unde a pozat și topless. Acum, tânără de 24 ani, care a absolvit între timp Facultatea de Litere, și artistul din Moldova s-au mutat împreună. Nu aici, în țară, ci tocmai în Statele Unite, și locuiesc în Los Angeles, scrie portalul playtech.ro.

Comentarii:

Sursa


About