Traian Băsescu, probleme de sănătate? Informația care a ‘explodat’ în presă

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  153

Fostul președinte al României și viitor europarlamentar, Traian Băsescu, a încasat o sumă importantă dintr-o asigurare medicală făcută la o companie londoneză. Valoarea marea a acestei sume sugerează, după cum speculează presa, că Băsescu a suferit o intervenție chirurgicală pe care a ținut-o secretă.

Fostul Președinte al României a încasat în ultimul an suma de 17.715,81 euro de la casa de asigurări BUPA-Londra, potrivit propriei declarații de avere, și ținând cont de valoarea destul de mare, banii au mers probabil către o operație pe care Băsescu ar fi suportat-o, notează wowbiz.ro.

Reacția lui Klaus Iohannis după ce 4 copii au fost luați de viituri – Președintele solicită măsuri urgente

Surpriză în declarația de avere a lui Traian Băsescu pentru alegerile europarlamentare. Fostul Președinte al României a încasat în ultimul an suma de 17.715,81 euro de la casa de asigurări BUPA-Londra și ținând cont de valoarea destul de mare, banii au mers probabil către o operație pe care Băsescu ar fi suportat-o. Fostul șef de stat nu a făcut un secret că are o asigurare de sănătate internațională, pe care a folosit-o și pe vremea când era la Cotroceni, pentru a se opera la Viena. Rata anuală plătită la o astfel de asigurare poate ajunge la 1.500 euro anual iar limita de acoperire este de 2 milioane euro pe an.

Asigurarea medicală privată la care a apelat Traian Băsescu este cea mai populară din lume și este valabilă pe tot mapamondul. În caz de îmbolnăvire, aceasta se prelungește pe durata vieții, fără penalizări sau excluderi medicale.

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *