Uluitor! Mama Zina a trimis un înger ca să o scoată din agonie! Te trec fiorii când afli ce a păţit în a treia zi de Paşte „regina blănurilor” Flora Năstase

  Top Tabu
  24/05/2019
  Comentariile sunt închise pentru Uluitor! Mama Zina a trimis un înger ca să o scoată din agonie! Te trec fiorii când afli ce a păţit în a treia zi de Paşte „regina blănurilor” Flora Năstase

Pe Flora Năstase şi pe Zina Dumitrescu le-a legat o prietenie frumoasă. Una a fost „mama modei româneşti”, cealaltă, „regina blănurilor”. Ambele au avut o viaţă de poveste, dar presărate cu întâmplări desprinse parcă din scenarii de filme.

Zina a sfârşit într-un azil de bătrâni, singură, fără copil şi fără prieteni, între străini. Iar Flora s-a apucat să muncească din nou, la vârsta ei, după ce a pierdut într-o noapte un milion de euro. Cash!

Ei bine, relaţia dintre cele două pare că nu s-a rupt nici după moartea mamei Zina. Pentru că, spune Flora Năstase, este convinsă că regretata creatoare de modă a fost cea care a salvat-o de la moarte, în a treia zi de Paşte.

Citeşte şi: A cheltuit o AVERE pe zeci de intervenţii estetice pentru a arăta ca Melania Trump. Iată rezultatul!

7 ore de agonie pe preşul din faţa băii!

Florei i s-a făcut rău, brusc, dintr-o dată, spasmele au cuprins-o din senin. Era odihnită, mâncase, îşi luase şi tratamentul şi vitaminele, dar dintr-o dată nu s-a mai putut mişca.

“Am simţit că îmi este rău, am alunecat lângă pat, a încercat ea să mă ridice şi n-am putut, am avut nişte contracturi musculare, mi-a povestit Jeni, că mi se ridica efectiv carnea pe picioare”, şi-a început dezvăluirile femeia de afaceri, la Antena Stars.

Cumva a ajuns în faţa băii, târându-se, şi s-a întins pe covor. Spune că acolo a rămas timp de 7 ore. Creatoarea de modă, supranumită cândva „regina blănurilor” din România, îşi vedea aproape sfârşitul. Dar Dumnezeu o iubeşte şi i-a trimis acest mesaj, prin medicul de pe salvare care a ajuns la ea. Un fost manechin de succes din echipa Zinei Dumitrescu, acum doctoriţă pe ambulanţă.

Citeşte şi: NU mai cumpăra zeci de produse cosmetice! Ci DOAR pe cele MULTIFUNCȚIONALE!

Înger de la mama Zina

“În cadrul uşii apare o persoană pe care eu am identificat-o cu un înger. Era o fată înaltă, cu două cozi împletite, era un înger. Îmi spune: doamnă, sunteţi foarte frumoasă!… La care eu îi spun: să ştii că încă sunt conştientă… Şi ea-mi spune: nu, dacă dumneavoastră nu sunteţi frumoasă, atunci cine? Zic: tu eşti foarte frumoasă! La care ea îmi spune: ştiţi cine sunt? Nu. Sunt Gabi, doamnă, sunt Gabi Silaghi.”

Dialogul de mai sus e povestit la Cristi Brancu în emisiune. Gabi Silaghi, fost manechin din echipa Zinei, s-a retras din modelling din cauza unei depresii. A pierdut un copil şi a vrut să se călugărească, dar ulterior s-a reorientat spre medicină. Pentru Flora Năstase nimic nu e întâmplător şi e sigură că Zina a venit să o ajute.

La o săptămână după aceea am visat-o pe Zina, eram la mine acasă, la o masă, şi Zina îmi zice: auzi, dacă nu ai oameni să faci un parastas, invită aşa, nişte prieteni. Era după ce i-au făcut parastasul, ori n-a fost mulţumită sau nu ştiu ce s-a întâmplat, eu oricum o pomenesc în felul meu…. Ea asta mi-a şi cerut, să se adune câţiva prieteni, probabil, să vorbim despre ea.” a mai spus Flora.

 

Comentarii:

Sursa


About