Au divorţat sau nu soţii Obama? Tabloidele anunţă o criză maritală de proporţii în ceea ce noi credeam că este cuplul perfect, detalii şocante ies la iveală

  Top Tabu
  11 months ago
  0
  101

De zvonuri şi bârfe nu scapă nimeni pe lumea asta. Nici măcar cel mai popular cuplu al Planetei. Pentru că indiferent de ceea ce vor unii să spună, Michelle şi Barack Obama au fost, la un moment dat, consideraţi drept familia ideală.

Ei bine, au fost vremuri în care au mai apărut, pe ici, pe colo, zvonuri precum că fosta primă doamnă şi ex-preşedintele Statelor Unite ale Americii sunt la un pas de divorţ sau au probleme în căsnicie. Acum însă bomba pare să fi explodat cu putere, iar revista Globe anunţă că Michelle şi Barack Obama trec prin cea mai serioasă criză maritală. Practic, doar hârtia divorţului mai lipseşte. Dacă nu cumva s-ar fi pronunţat deja în secret, scriu jurnaliştii de la Globe.

Citeşte şi: DE ce s-a mutat Madonna în Portugalia

Michelle a pierdut o sarcină!

Dezvăluirile tabloidului au stârnit rumoare pe întreaga planetă. Mai ales că milioane de oameni au aflat, după ce au citit, că au trăit practic cu o imagine falsă atâţia ani. Cuplul perfect nu era chiar atât de… perfect. Iar soţii Obama decât păreau că au descoperit secretul fericirii şi al celebrităţii. În realitate, lucrurile erau comune.

Barack are o carieră care-i înghite totul.”, spunea Michelle, a cărei viaţă se umplea de frustrări cu cât ascensiunea soţului îl obliga la mai mult. Îi promisese că o va ajuta cu copiii, însă fostul preşedinte al SUA ajungea acasă mereu mult prea târziu ca să mai fie tată pentru Malya şi Sharma, cele două fiice acum studente.

Punctul culminant a fost atunci când fosta primă doamnă a Americii a trebuit să treacă aproape singură prin durerea pierderii unei sarcini. A fost momentul în care s-a umplut paharul şi i-a transmis bărbatului ei că ori merg la consiliere, ori intentează divorţul!

Dar chiar dacă au depăşit acel moment, timpul sau faptul că Barack nu mai e preşedinte nu pare să-i apropiat, ci mai degrabă a adâncit prăpastia dintre ei. Obama petrece tot mai mult timp cu prietenii în călătorii sau cu tovarăşii din politică, iar Michelle nu îl iartă pentru că nu i-ar fi permis să intre în cursa pentru alegerile prezindenţiale. Despre cel care a fost până de curând cel mai puternic om al Planetei, se spune că nu ar fi văzut cu ochi buni popularitatea în creştere a soţiei.

O sursă a tabloidului Globe avansează ipoteza cum că dacă atunci, cândva, consilierea maritală a mers, acum este un pic cam depăşită. Cei doi nu ar mai împărţi, când se văd, nici măcar acelaşi dormitor.

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *