Medicul Alina Tănase este noul manager al Institutului Clinic Fundeni

  Top Tabu
  10 months ago
  0
  108

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a semnat, luni, ordinul de numire a medicului Alina Tănase în postul de manager interimar al Institutului Clinic Fundeni, pentru o perioadă de 6 luni, potrivit unei informări a Ministerului Sănătăţii, potrivit Mediafax.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a semnat, luni, ordinul de numire a medicului Alina Tănase în postul de manager interimar al Institutului Clinic Fundeni, pentru o perioadă de 6 luni, potrivit unei informări a Ministerului Sănătăţii.

Citește și: Gabriela Firea anunță! Cine este câștigătorul licitației pentru cele 130 de autobuze noi, de tip hibrid

Alina Tănase o va înlocui pe Carmen Orban, al cărei mandat va expira la data de 16 august, se mai arată în informarea Ministerului Sănătății.

Potrivit aceleiași surse, ordinul este semnat pentru 6 luni.

Citește și: Dezvăluiri incendiare! Cine era invitatul lui Gheorghe Dincă la petrecerile cu lăutari din curtea sa

Într-un comunicat de presă remis de către reprezentanții Institutului Clinic Fundeni se precizează că dr. Carmen Orban doreşte să dezvolte un proiect de eficientizare a serviciilor medicale în domeniul privat, aplicând “concepte moderne” menite să vină în sprijinul pacienţilor. “Mult sau puţin, timpul petrecut aici, la Fundeni, a reprezentat pentru mine o parte asumată a destinului şi a carierei profesionale pe care sper să le fi dăruit pacienţilor, dar şi celor ce formează acel tot integrat în salvarea de vieţi şi anume marea familie medicală a Institutului Clinic Fundeni” , a declarat dr. Carmen Orban, prin intermediul comunicatului de presă.

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *