Dăncilă vine cu promisiuni, în plină campanie: ‘Guvernul are în vedere construcţia de noi spitale’

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  153

Guvernul are în vedere construcţia de noi spitale şi dotarea lor cu aparatura necesară, pe lângă creşterile salariale decise pentru medici şi personalul medical, a declarat premierul Viorica Dăncilă, vineri, după ce a vizitat Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, scrie agerpres.ro. 

Ea a fost întrebată care este părerea sa despre condiţiile găsite în unitatea spitalicească. 

“O impresie bună, de oameni profesionişti, oameni dedicaţi, oameni care salvează vieţi, un spital în care se vede preocuparea Consiliului Judeţean, cu aparatură performantă. Dincolo de creşterea salarială pe care acest Guvern a făcut-o pentru personalul medical, pentru medici, trebuie să avem în vedere şi aparatura necesară, trebuie să avem în vedere construcţia de noi spitale, trebuie să creăm cadrul necesar, astfel încât medicii să poată să-şi desfăşoare activitatea “, a afirmat premierul.

Liviu Dragnea, reacție după ce crucile eroilor români din județul Bacău au fost vandalizate: ‘Instituțiile statului trebuie să se așeze la masă’

Viorica Dăncilă, care a fost însoţită de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a adăugat că a avut o discuţie şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc, care i-a transmis că spitalul se află în proces de modernizare cu fonduri judeţene şi europene. 

“I-am asigurat pe toţi că au sprijinul Guvernului, având în vedere că anul acesta Guvernul a alocat cele mai mari fonduri pentru Sănătate şi Educaţie”, a mai declarat Dăncilă. 

Înainte de a vizita spitalul, premierul a discutat cu un localnic, care a ţinut să-i prezinte nemulţumirile sale legate de nivelul ridicat al impozitării veniturilor salariale. Dăncilă i-a spus că orice astfel de problemă poate fi rezolvată prin dialog. 

Prim-ministrul efectuează o vizită de lucru în judeţul Sălaj.

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *