Inundațiile au făcut prăpăd – Ambulanță BLOCATĂ 15 ore în Argeș din cauza viiturilor

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  159

O ambulanță a rămas blocată 15 ore într-o localitate din Argeș, unde mersese la o femeie aflată în stop cardio-respirator, după ce drumul de acces a fost acoperit de ape. Ambulanțierul și asistentul medical au fost găzduiți peste noapte de localnici.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Argeş, Marian Hiru, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că un echipaj de la Ambulanța Mioveni a mers luni în Păuleasca, la o femeie aflată în stop cardio-respirator.

Când au vrut să plece, ambulanțierul și asistentul medical au constatat că drumul de acces a fost acoperit de apele unui pârâu umflat în urma ploilor.

„A fost un caz, un stop cardio-respirator neresuscitabil. S-a umflat apa, precipitațiile au fost mari. Drumul de acces este și albia pârâului. Este vorba de o porțiune de aproximativ 2 kilometri”, a declarat Hiru.

Potrivit acestuia, echipajul a fost recuperat marți, după aproximativ 15 ore, când directorul Serviciului de Ambulanță Argeș a reușit să ajungă în zona cu o mașină de teren.

„Echipajul a rămas peste noapte acolo. Cei doi au fost găzduiți chiar de familia la care s-a intervenit la acel caz. Sunt bine”, a spus Marian Hiru.

Salvarea a fost lăsată în zonă până când apele se vor retrage.

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *