Mihai Fifor, SEMNAL de ALARMĂ: Programele pentru bolnavii de cancer, diabet și boli cardiovasculare, BLOCATE

  Top Tabu
  19/10/2019
  Comentariile sunt închise pentru Mihai Fifor, SEMNAL de ALARMĂ: Programele pentru bolnavii de cancer, diabet și boli cardiovasculare, BLOCATE

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susţine că, din cauza preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului desemnat Ludovic Orban, „doi aventurieri politici, care se dovedesc incapabili să formeze o altă majoritate parlamentară, după ce au dat jos un guvern funcţional”, România pierde. „Cel mai grav e că nu se mai pot finanţa corespunzător programele de sănătate publică pentru bolnavii de cancer, diabet şi boli cardiovasculare”, afirmă Fifor, menţionând şi că nu se pot recalcula pensiile pentru anumiţi pensionari şi nu se pot majora sumele alocate pentru nevoile personale ale copiilor din centrele de plasament, că nu se pot absorbi fonduri europene, nu se pot face investiţii în infrastructură, nu se poate organiza examenul de rezidenţiat, conform News.ro.

Citește și: PRĂPĂD în Cluj – Napoca: ȘASE victime după ce o ambulanță și un autoturism s-au ciocnit (VIDEO)

„Să vă spun ce pierdeţi din cauza lui Iohannis şi Orban, doi aventurieri politici, care se dovedesc incapabili să formeze o altă majoritate parlamentară, după ce au dat jos un guvern funcţional. Cel mai grav e că nu se mai pot finanţa corespunzător programele de sănătate publică pentru bolnavii de cancer, diabet şi boli cardiovasculare”, afirmă Mihai Fifor, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

El adaugă că nu se pot recalcula pensiile pentru anumiţi pensionari şi nu se pot majora sumele alocate pentru nevoile personale ale copiilor din centrele de plasament, că nu se pot absorbi fonduri europene, nu se pot face investiţii în infrastructură, nu se poate organiza examenul de rezidenţiat.

„Reforma sistemului pentru siguranţa cetăţeanului a fost oprită. România poate pierde 4,4 miliarde de dolari pentru că nu are cine să semneze mandatul martorilor Ministerului Mediului în procesul cu Roşia Montană Gold Corporation. În plus, activitatea firmelor de stat din energie este complet «îngheţată» înainte de venirea iernii. Cam aşa arată «România normală» în viziunea lui Iohannis! Asta e ţara în care vreţi să trăiţi?! Puteţi opri toată aceasta spirala a caderii cu votul vostru din noiembrie!”, mai spune FIfor.

Sursa


About