Misterul hard-disk-urilor din casa lui Răzvan Ciobanu! Ce au găsit pe ele părinţii regretatului designer

  Top Tabu
  15/05/2019
  Comentariile sunt închise pentru Misterul hard-disk-urilor din casa lui Răzvan Ciobanu! Ce au găsit pe ele părinţii regretatului designer

Moartea lui Răzvan Ciobanu a generat un flux de informaţii şi de teorii, care mai de care mai halucinante. Ba că n-ar fi fost accident, ci crimă, ba că designerul era urmărit de traficanţi sau drogat, ba că ar fi fost hărţuit din cauza unor imagini compromiţătoare pe care le deţinea pe laptopul de acasă.

Ultima variantă a prins contur după ce Dan Capatos a dezvăluit în emisiunea lui că Răzva Ciobanu ar fi încercat să-i vândă chiar lui nişte „subiecte”. „În 2011 am fost contactat de Răzvan, în baza prieteniei pe care o aveam, să-mi se spună are un CD cu aceste imagini. Răzvan nu făcea un şantaj. El avea un material de interes pentru presă şi m-a căutat pe mine primul, fiind prieteni. Mi-a zis: «Te interesează nişte imagini cu persoane publice care fac nişte lucruri?». «Ce persoane?». «Alea, alea». «Nu pot să abordez acest subiect în emisiune», i-am spus“, a povestit moderatorul.

Citeşte şi: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Disk-urile au ajuns la părinţii lui Răzvan

Imediat după ce s-a aflat de moartea creatorului de modă, luni după Paşti, părinţii lui Răzvan Ciobanu au mers la locuinţa din Bucureşti ca să ia haine să-l îmbrace la morgă, dar şi unele lucruri de valoare.

Învăluit în mister este şi motivul pentru care un anumit amic de-al creatorului, Sorin Oprea, s-a înfiinţat mai devreme la apartament. A spus că a ajuns acolo ca să ia pisica designerului, dar povestea nu a părut prea plauzibilă pentru investigatorii din media.

Despre laptop, hard-uri şi cd-uri, acelaşi Sorin Oprea a spus că fostul iubit al lui Ciobanu l-ar fi sunat şi i-a cerut să le spună părinţilor acestuia să le ia ei. Ceea ce au şi făcut.

Doar că Dan Capatos a oferit noi detalii despre această poveste: cum că părinţii designerului nu au găsit nimic pe ele! „Hard-urile erau goale“, a spus Dan Capatos, care a venit şi cu o altă teorie: aceea că Sorin Oprea ar fi înlocuit hard-urile pe care se regăseau filmuleţele porno cu alte hard-uri pe care nu se regăsea nimic.

Comentarii:

Sursa


About