Nutriționista VEDETELOR vine cu dieta MINUNE – Cum puteți scăpa de 30 de kilograme în șase luni de zile

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  133

Medicul nutriționist Mihaela Bilic recomandă persoanelor care vor să slăbească să apeleze la dieta omului sărac înainte de a recurge la operații de micșorare a stomacului sau la diete hiperproteice precum Dukan.

Mihaela Bilic a afirmat la emisiunea “Marius Tucă Show” că se poate slăbi printr-o dietă bazată pe multe proteine, după cum, sunt și medici nutriționiști care au demonstrat că se poate trăi 100 de zile doar cu apă, conform Mediafax.

Citește și: ALERTĂ Documentele pentru extrădarea lui Radu Mazăre au fost trimise în Madagascar

“O dietă cu atât de multe proteine și pe o perioadă lungă trebuie cu supraveghere medicală, dar, altfel, până acolo, eu aș spune hai să facem dieta omului sărac care mănâncă ciorbă de două ori pe zi”, a afirmat medicul nutriționist.

Mihaela Bilic a susținut că această dietă a omului sărac, bazată numai pe ciorbă, și, eventual, o cafea cu lapte dimineața, dă rezultate spectaculoase în 3-6 luni. “Eu zic că slăbești, în șase luni de zile eu cred că slăbești, nu știu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceți să faceți facila operație de tăiere de intestine, faceți această experiență voi pentru voi. În psihologie se spune că orice schimbare trebuie, adică perseverența trebuie să fie de 100 de zile pentru că se spune că doar atunci e schimbare.100 de zile raportarea în tot ce înseamnă un an de zile cu tot ce înseamnă și Paște și Crăciun are 365, măi, 100 de zile nu e un capăt de țară. Încercați cu două ciorbe pe zi și dimineața, nu știu, o cafea cu lapte, și veți slăbi mai mult de 30 de kilograme în șase luni. În trei luni de zile, în 100 de zile, cu două ciorbe pe zi se slăbește nu știu între 20 și 30 de kilograme”, a explicat medical nutriționist.

Citește și: Lovitură NEAȘTEPTATĂ în dosarul Ghiță – Bădescu: Șeful IPJ Prahova, AMENDAT de ÎCCJ

Mihaela Bilic a avertizat însă că, după un asemenea regim, persoanele care au slăbit trebuie să-și mențină greutatea, să se ferească de excese. “Important este ca după ce ai slăbit să rămâi acolo. Intri într-un ritm în care chiar o să-ți facă bine”, a spus medicul nutriționist.

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *