Prinţul William, mărturisiri despre cea mai cumplită perioadă! A suferit de depresie după moartea mamei lui, regretata Lady Di

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  143

Când prințesa Diana și-a pierdut viața într-un tragic accident, William era doar un adolescent, un copil, şi nu avea cum ca acel moment să nu îi marcheze viaţa.

Acum, după atâta amar de vreme, cel mai mare dintre fii Dianei şi ai prinţului de Wales ar vrea să atragă atenția asupra sănătății mintale a bărbaților. Mai ales că pe el, acel şoc l-a făcut să treacă printr-o serie de emoţii negative. Asta, dar şi faptul că era pilot de ambulanţă aeriană.

„Am rămas cu un sentiment depresiv și foarte negativ. Mă gândeam că moartea e mereu la orice colț, oriunde m-aș fi dus. Acest sentiment e o povară greu de suportat”, a mărturisit prințul William, în cadrul documentarului A Royal Team Talk: Tackling Mental Health.

Citeşte şi: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Nu suntem roboţi, suntem doar bărbaţi!”

Ca să parafrazăm un cântec destul de des fredonat la noi, şi băieţii plâng câteodată. Cam asta spune şi prinţul Will în materialul realizat de BBC.

„Noi bărbații suntem uneori rușinați de emoțiile noastre. Trebuie să ne relaxăm un pic și să fim în stare să vorbim despre emoțiile noastre, pentru că nu suntem roboți”, a mai adăugat ducele de Cambridge.

Despre tragedia care i-a marcat viaţa, moartea Dianei, prințul William a vorbit fără rezerve.

„Când pierzi un om drag la o vârstă fragedă este o durere incomparabilă. Știi că în viață vor fi și alte lucruri dificile, dar nicio durere nu se va compara cu asta. Dar asta te apropie și de alți oameni care au suferit o pierdere asemănătoare. Poți citi în ochii oamenilor dacă au simțit pierderea unui apropiat. Vor să vorbească despre acest lucru, dar nu vor să facă primul pas. Vor să aibă permisiunea să vorbească despre asta”, a mărturisit William.

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *