Secrete regale scoase la lumină: Ce nu se ştia despre Palatul Buckingham

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  88

Secretele Palatului Buckingham sunt dezvăluite într-un documentar al postului de televiziune Channel 5, ce va fi difuzat la sfârşitul lunii septembrie.

Secretele Palatului Buckingham sunt dezvăluite într-un documentar al postului de televiziune Channel 5, care va fi difuzat începând cu data de 25 septembrie. Potrivit sursei citate, noul documentar, intitulat „Secretele palatelor regale“, dezvăluie că un bancomat a fost instalat în Buckingham Palace, deşi este cunoscut faptul că regina Elisabeta a II-a nu are niciodată bani la ea. Aparatul este operat de Coutts, o bancă ce oferă servicii de top clienţilor foarte bogaţi, scrie mirror.co.uk.

CITEŞTE ŞI: Mesaje SECRETE la Casa Regală a Marii Britanii: Felul în care Regina comunică în public cu personalul ei

Fostul purtător de cuvânt al reginei, Dickie Arbiter, a povestit că în Palatul Buckingham, care are 775 de încăperi, dintre care 52 sunt dormitoare, există şi o piscină, pe care angajaţii au voie să o folosească.

Angajaţii au la dispoziţie, de asemenea, un oficiu poştal, precum şi un bloc operator, unde pot fi efectuate intervenţii chirurgicale de urgenţă.

CITEŞTE ŞI: Desertul preferat al Reginei Marii Britanii: Reţeta prăjiturii pe care regina nu o refuză niciodată

Următoarele trei episoade ale seriei „Secretele palatelor regale“ sunt despre Castelul Windsor, Castelul Balmoral şi Clarence House. Seria va prezenta, de asemenea, imagini cu prinţul William fiind „admonestat“ de regină pentru că s-a aplecat să vorbească cu fiul său cel mare, în timpul unei ceremonii oficiale. Potrivit sursei citate, regina Elisabeta nu a fost deloc „amuzată“ de acest lucru.

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *