Sorina Pintea promite MĂSURI DURE după scandalul privind transplantul lui Arșinel: ‘Nu este o situație normală, nici legală’

  Top Tabu
  1 year ago
  0
  158

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, intervine în scandalul pricinuit de informațiile apărute în spațiul public conform cărora actorul Alexandru Arșinel a fost operat în aceeași zi în care a ajuns pe lista de transplant pentru rinichi.

“Eu nu aș dori să combat ceea ce prezentați. Pot să vă spun că în momentul în care nu există criterii clare de alocare a organelor, se întâmplă aceste lucruri.

Citește și: Șeful OPC Timiș intră la RUPERE după ce DNA a descins la Primăria Timișoara: Au încercat să mă intimideze prin plângeri

Chiar în aceste momente sunt într-o ședință cu Consiliul Știițific al Transplantului pentru a stabilii criterii ca să nu exista dubii cu privire la modul de alocare a organelor.

Dacă s-a întâmplat asta în 2013 este trist și grav, există o anchetă pe acest caz și sper să iasă adevărul de iveală Este 2013 și nu aș vrea că comentez, categoric nu este o situație normală și legală”, a declarat Sorina Pintea la România TV.

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *