ULTIMĂ CLIPĂ Viorica Dăncilă a trimis-o pe Sorina Pintea, de URGENȚĂ, la Săpoca

  Top Tabu
  6 months ago
  0
  87

Ministrul Sorina Pintea a anunțat că, la dispoziția premierului Viorica Dăncilă, a pornit spre Spitalul de Psihiatrie din Buzău pentru a coordona ancheta internă după ce patru persoane au murit și mai multe au fost rănite grav de un pacient, care i-a atacat cu un stativ de perfuzii, conform Mediafax.

Citește și: BREAKING Trei dintre victimele atacului de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca sunt în comă

„In urma informării în permanență a premierului, la dispoziția acesteia, am pornit de urgență la spitalul Săpoca din Buzău, pentru a coordona personal ancheta internă privind întâmplările din noaptea trecută și pentru a asigura tot suportul necesar organelor de urmărire penală. Este un caz tragic care impune rigoare în analiză și măsuri urgente. Am spus de fiecare dată că siguranța și sănătatea pacienților sunt menirea întregului sistem medical, iar orice eroare de procedură trebuie corectată prompt pentru a preveni astfel de drame”, a scris ministrul Sănătății pe Facebook.

Sorina Pintea a mai precizat că este alături de familiile victimelor: „Suntem alături de familiile îndurerate și le transmitem toată compasiunea noastră, precum și asigurarea faptului că toți cei ce se vor dovedi vinovați vor plăti”.

Patru persoane au murit după ce un bolnav a atacat cu un stativ de perfuzii pacienții internați la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din județul Buzău. Bărbatul a rănit și mai multe persoane.

Bărbatul de 38 de ani, care a atacat pacienții, a fost internat cu sevraj etilic. Atacatorul s-a luptat cu polițiștii până a fost imobilizat.

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *