Vă mai amintiți de Oana Sârbu? Frumoasa artistă este neschimbată la 51 de ani și a rămas la fel de discretă: și-a găsit bărbatul vieții!

  Top Tabu
  6 months ago
  0
  69

Diafană, jucăușă, cu un zâmbet cuceritor, la fel de elegantă și discretă. Timpul nu pare să fi trecut deloc peste Oana Sârbu. Actrița și cântăreața care a dat viață personajului Dana, personaj iubit de toți adolescenții care au văzut măcar o dată filmul „Liceeni”, arată la 51 de ani la fel ca în anii de dinainte de Revoluție.

Oana Sârbu a stat mai mereu departe de reflectoare și departe de gura presei, chiar și după divorțul de compozitorul Virgil Popescu și mai ales după despărțirea de jurnalistul devenit politician Robert Turcescu.

O întâlnesc deseori prin cartier, unde fie iese la plimbare cu fiul ei Alexandru, fie își scoate câinii la aer. O dată, îmi amintesc chiar că m-a oprit, în timp ce eu împingeam căruciorul copilului, ca să îmi ceară respectuos un șervețel umed. E atât de naturală și de modestă, încât mi-a fost jenă să îi cer să facem o poză împreună.

Citește și:  Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

A adoptat un băiețel, acum 10 ani!

Pe Alexandru Stelian, băiatul pe care îl crește de aproape 10 ani, Oana Sârbu îl consideră minunea din viața ei. Un dar de la Dumnezeu, pe care îndrăgita cântăreață îl prețuiește și îl iubește cu toată ființa ei. Chiar dacă, poate, cumva apariția lui ar fi provocat ruptura dintre Oana și atunci jurnalistul Robert Turcescu.

Discretă, cu foarte mult bun simț, artista a ales să nu deschidă niciodată acest subiect sensibil, conștientă că cel mai mult ar putea avea de suferit fiul ei, adoptat în 2009, alături de fostul partener. A preferat să-l crească pe băiat în liniște, ferit de presă, ferit de speculații și de tabloide. Alexandru este, așa cum le mărturisește apropiaților, „bărbatul vieții ei”.

Și iată că acum, când Alex Stelian a împlinit 10 ani, Oana mărturisește cât e de mândră și de împlinită. Face totul pentru el, îi e alături inclusiv când face temele și vrea ca micuțul să ajungă departe cu studiile.

„Îl ajut mai mult la materiile umaniste. Fac cu el la limba română. E foarte dificil, materia avansează rapid și dacă nu învață în fiecare zi ce se predă la școală, se aglomerează. Trebuie să-i verificăm, să le fim alături. Nu ne putem baza doar pe școală. El nu e la after school, dar rămâne câteva ore după la școală, unde-și face temele. Eu îl verific acasă la engleză, la gramatică. Facem și la muzică. La matematică nu mă pricep, dar are pe cineva care-l ajută”, spune Oana Sîrbu într-un interviu pentru viva.ro.

Și cum să fie altfel? Fiul Oanei Sîrbu urmează cursuri de muzică. „El face pian și muzică extrașcolar, în mod profesionist, la Liceul George Enescu. Are ureche muzicală, aptitudini. De aceea l-am dat la pian, îl chinuiesc puțin cu studiul zilnic, dar nu cred că va face meseria asta. E la alegerea lui să facă tot ce-i va plăcea”, povestește Oana Sîrbu despre băiețelul pe care l-a adoptat în urmă cu 10 ani.

 

Comentarii:

Sursa


About  

No Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *